• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jugoslavija" je spremna za svetske zvezde

Autor mondo.rs

Selekcija bivših republika SFRJ mogla bi da se sastane prvi put posle 23 godine i da odigra humanitarni meč protiv ostatka sveta. Pomoć za ugrožene u poplavama!

 "Jugoslavija" je spremna za svetske zvezde Izvor: MN PRESS

Zamislite tim sastavljen od fudbalskih zvezda iz republika nekadašnje SFRJ.  Ivanović, Matić, Modrić, Mandžukić, Džeko, Pjanić, Jovetić...

Ma, da li je uopšte potrebno nabrajati igrače o kojima bi se danas sigurno pričalo kao o glavnim favoritima za osvajanje predstojećeg Svetskog prvenstva u Brazilu.

Možda uskoro neće biti potrebe zamišljati, već ćemo ih videti na delu. Najbolji fudbaleri iz nekadašnje države na okupu, svi u istom dresu s jednim ciljem, humanitarnim!

Poplave koje su pogodile Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju ujedinile su narode, a samim tim i ideja da se odigra meč između selekcija bivše Jugoslavije i ostatka sveta naišla je na pozitivne komentare.

"Ako je ta inicijativa ozbiljna, onda je pravo vreme za nju. Tu sam da pomognem. Fudbaleri su humani ljudi i nema igrača koji bi odbio takav poziv", uveren je legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

Ćiro je trenutno trener Slobode iz Tuzle.

Prvobitna ideja o odigravanju ovakve utakmice potekla je od Makedonaca, koji su predlog izneli još pre poplava. Susret bi se igrao u Skoplju i na taj način bi se obeležila godišnjica od katastrofalnog zemljotresa koji je 26. jula 1963. pogodio glavni grad Makedonije

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC