• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Twitter lekcija Klinsmanovom sinu

Autor mondo.rs

Jonatan Klinsman podsmevao se izostavljanju Lendona Donovana sa konačnog spiska reprezentacije SAD za Mundijal u Brazilu.

Koliko problema može da napravi jedan naizgled bezazleni tvit, uvideli su ovih dana selektor SAD Jirgen Klinsman i njegov sin Jonatan, inače golman omladinske selekcije "jenkija".

Odluku Klinsmana seniora, da legenda američkog fudbala Lendon Donovan ne uđe u tim za Svetsko prvenstvo u Brazilu, Jonatan je propratio teško razumljivom porukom na Twitteru:

"Hahahaha Donovan Hahaha Nisam ni znao dok me telefon nije obavestio", napisao je Jonatan Klinsman, uz propratne emotikone sa suzama.

Naravno, usledile su uvrede i pretnje, Klinsman junior ekspresno je ugasio svoj profil, a "fleke" je morao da vadi otac...

"Mnogo sam razočaran. Odmah sam ga pozvao, iskritikovao i rekao mu da duguje veliko, veliko izvinjenje", rekao je selektor SAD.

"Tog dana je izašao iz škole šaleći se sa drugovima iz razreda, a kasnije su prešli na Twitter prepisku. Nije bio svestan koliko ljudi ga prati i kakve su moguće posledice".

"Jonatan je inače Lendonov fan, ima i njegov dres. Bilo mu je krivo kada je shvatio šta je uradio. Pokazao je ogromno nepoštovanje i dobio najveću moguću lekciju iz oblasti društvenih mreža", dodao je Jirgen Klinsman.

Tridesetdvogodišnji Donovan, član Los Anđeles Galaksija, nastupio je 156 puta u dresu reprezentacije i bio učesnik poslednja tri Mundijala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC