• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokeza: Svlačionica osvojila titulu

Autor mondo.rs

Potpredsednik Crvene zvezde zahvalio igračima na slozi i međusobnoj podršci. Istakao najiskusnije. Nije hteo da govori o eventualnoj suspenziji UEFA.

 Kokeza: Svlačionica osvojila titulu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Pred 48.347 posetilaca stadiona u Ljutice Bogdana, fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 26. titulu u klupskoj istoriji. Trijumfom nad OFK Beogradom i matematički su otklonili mogućnost da pehar ostane u Humskoj i sedmu uzastopnu sezonu.

Hoće li im titula doneti i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona - još nije potvrđeno, pošto se još čeka definitivna odluka nadležnih u UEFA o suspenziji zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Bez obzira na to, subota je bila dan koji su svi u Zvezdi dugo čekali. U trofejnu salu "Marakane" i 26. put će biti unet šampionski pehar. Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza istakao je da su za taj uspeh najzaslužniji oni koji rade na terenu - igrači i stručni štab.

"Šta reći posle svega? Hvala svlačionici na dobrom ambijentu, atmosferi u kojoj su radili, treneru, stručnom štabu, igračima i oni su najzaslužniji za ono što se dogodilo", izjavio je on za TV Prva.

"Pored izuzetno teške situacije, ambijenta u kojem su radili, pod velikim pritiskom, samo mogu da se zahvalim igračima na slozi, pogotovo u drugom delu prvenstva", dodao je Kokeza, pa počeo da nabraja prezimena fudbalera kojima je izrazio posebnu zahvalnost.

"Mrđa, Ninković, Milijaš, Mijailović, Bajković... Prelepa atmosfera se stvorila i vladala je sloga. Pružena je i podrška treneru Slaviši Stojanoviću, koji je istrajao u nameri da se osvoji titula", podvukao je.

Hoće li titula doneti i učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona?

"Nadam se da hoće, kao i svi u klubu, ali ne bih da pričam o tome. Time se bavi naš generalni sekretar i on je zadužen za te stvari".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC