• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Samo je Napredak bio bolji od nas!

Autor mondo.rs

Trener Partizana osvrnuo se na sezonu u kojoj je njegov klub ostao bez titule prvaka.

 Nikolić: Samo je Napredak bio bolji od nas! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Marko Nikolić, dan nakon što su crno-beli i zvanično ostali bez šampionske titule posle šest uzastopnih slavlja, rekao je da ekipa mora da istrpi i dobre i loše trenutke i poručio da je ovog proleća samo Napredak nadigrao njegov tim.

"To su stvari koje ostaju iza nas. Pomalo je i obesmišljeno da ponavljam istu priču, moramo da istrpimo i dobre i loše trenutke, čak i kada oni ne zavise od onoga što se dešava na terenu, a ponoviću, mislim da je samo u Kruševcu protivnik bio bolji od nas", ocenio je Nikolić na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da podržava odigravanje humanitarnog derbija sa Crvenom zvezdom, od kojeg bi ceo prihod išao ugroženom stanovništu od poplava u Srbiji.

Crveno-beli su predložili da se taj meč odigra u Beču, gde živi dosta srpskih iseljenika, pristanak je dao i Fudbalski savez Srbije i utakmica bi trebalo da bude na programu tokom jula kada su obe ekipe na pripremama u Sloveniji.

"Ako postoje uslovi i želja da se ta utakmica odigra onda sam svakako za, naravno ako ne dođe do toga, ne treba praviti nikakvu veliku priču", rekao je NIkolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj, dan nakon što je Partizan i zvanično ostao bez šampionske titule, prvi put posle šest uzastopnih slavlja.

Nikolić je istakao da u poslednjoj utakmici sezone protiv Čukaričkog crno-beli žele da se pobedom oproste od navijača.

Pored Kojića i Škuletića protiv Čukaričkog neće igrati ni Danilo Pantić, Andrija Živković, Nemanja Petrović, Milan Lukač i Miroslav Vulićević, koji imaju obeveze prema reprezentativnim selekcijama.

Za talentovane igrače Pantića i Živkovića Nikolić je kazao da od njih očekuje da u narednoj sezoni imaju zapažene uloge u timu.

Partizan je juče pobedio Spartak sa 4:1, u pretposlednjoj utakmici šampionata, a kao najdraži trenutak iz tog meča Nikolić je naveo gol mladog Danila Pantića.

"Najdraži trenutak je bio kada je Pantić postigao prvi gol u seniorskoj konkurenciji i prvi gol u dresu Partizana, pogotovo način na koji ga je postigao", rekao je on.

Pantiću je kod tog gola asistirao Andrija Živković.

"Njih dvojica će biti u konkurenciji za najbolji sastav Partizana i sledeće godine. Mladi su, imaju potencijal, ali moraju da steknu iskustvo. Imali su veliku ulogu ove godine, naročito Živković, ali očekujem njihov još veći doprinos naredne sezone", rekao je Nikolić.

Trener crno-belih najavio je da će posle jutakmice sa Čukaričkim igrači dobiti slobodno do 14. juna, kada će početi pripreme za narednu sezonu.

"Prvi meč odigraćemo na Zlatiboru 22. juna sa šampionom Mađarske Debrecinom, a pet dana kasnije igramo humanitarnu utakmicu u Humskoj protiv Malmea, a 28. juna odlazimo na Pohorje, gde će nam rivali biti Šturm, Petrolul, Rubin i za kraj moskovska Lokomotiva ili ukrajinski Metalist".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC