• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napadač Čuke: Kako sam šutnuo penal...

Autor mondo.rs

Kada provereni strelac šutne penala na način na koji je to učinio Nenad Mirosavljević, logično je pomisliti da je reč o višoj sili.

 Napadač Čuke: Kako sam šutnuo penal... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nije retka pojava da se fudbaler obruka prilikom izvođenja penala. Dešavalo se to i najboljima i najiskusnijima...

Viđali smo da fudbaleri promaše čitav gol, a šutnu visoko preko prečke, da im golman uhvati "živu" loptu. Stariji ljubitelji fudbal i dan danas pamte duel Dragana Stojkovića i Slobodana Karalića u finalu Kupa Jugoslavije.

Borac iz Banjaluke je pobedio Crvenu zvezdu, a tadašnji čuvar mreže Banjalučana "sačekao" je Piksija i bez mnogo napora uhvatio mu "živu" loptu.

Pre dve godine jedan od finalista Lige šampiona je odlučen u penal seriji. Nadmetali su se Real i Bajern, a Bavarci su izborili duel sa Čelsijem pošto je Serhio Ramos šutirao "nebu pod oblak".

Odmah je smišljen štos da ta lopta i dalje putuje svemirom i da je Feliks Baumgartner, kada je izveo legendarni skok sa "ivice svemira" video i Ramosovu loptu.

Šta bi tek trebalo da kaže Džon Teri.

Kapiten Čelsija se usred moskovskog finala Lige šampiona 2008. godine, u odlučujućoj penal seriji okliznuo i promašio. "Plavci" su ostali bez titule prvaka Evrope... zbog Terija!

Sa takvom sudbinom moraće da se pomiri i Nenad Mirosavljević. Snimak kako iskusni fudbaler Čukaričkog šutira penal protiv niškog Radničkog u 29. kolu Superlige obišao je planetu.

...
Izvor: YouTube

Šta se zapravo dogodilo Mirosavljeviću.

"Odredio sam da ciljam njegov levi ugao. Kad sam došao do lopte sačekao sam da vidim da li će se tamo baciti. U tom trenutku me je presekla zadnja loža i noga je klecnula. Nehotično sam šutnuo loptu, posle... da je nisam dirao, mislim da bih dobio žuti karton, uz ponavljanje penala. Krivo mi je, najteže...", utučeno za "Sportski žurnal" konstatuje nekadašnji napadač Partizana i kiparskog APOEL-a,

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC