• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Šansa Joviću, Jovanoviću, Stojanoviću...

Autor mondo.rs

Zbog kadrovskih problema, ali i rešene šampionske trke, trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović u poslednjem kolu Vojvodini će suprotstaviti kombinovani tim.

 ZVEZDA: Šansa Joviću, Jovanoviću, Stojanoviću... Izvor: MN PRESS

Luka Jović i Marko Grujić
Izvor: MN PRESS
Crvena zvezda je od nedelje šampion Srbije u fudbalu, tako da u poslednji meč sezone ulazi bez ikakvog pritiska.

Zbog toga, ali i činjenice da mu je nekoliko igrača odsutno ili povređeno, trener Slaviša Stojanović odlučio je da u sredu u Novom Sadu (17 sati) protiv Vojvodine na teren pošalje kombinovani tim.

"RAZGOVORI TEK PREDSTOJE"

Slaviša Stojanović je nekoliko puta ove sezone bio pred otkazom ili ostavko, Najbliži odlasku sa klupe Crvene zvezde bio je posle poraza od Voždovca u 6. kolu, ali je Uprava tada rešila da ga zadrži.

Da li će i naredne sezone voditi crveno-bele, još je neizvesno.

"Razgovora sa rukovodstvom kluba još nije bilo, ali bi trebalo uskoro, jer je vremena malo, pripreme će se brzo primaći i treba doneti plan", kratko je prokomentarisao Stojanović ovu temu.

Priliku će dobiti igrači koji su ove sezone imali manju minutažu ili su još u omladinskom pogonu.

Stojanović je čak i otkrio koja trojica juniora će se naći u konkurenciji za sastav.

"Prvom timu će od današnjeg treninga biti priključeni (Luka) Jović, (Miloš) Stojanović i (Vukašin) Stojanović. Bio bi tu i (Marko) Grujić, ali je on polomio ruku, tako da ne može da igra".

Promene u timu neće promeniti i cilj crveno-belih da pobedom okončaju sezonu.

"Idemo u Novi Sad sa željom da završimo kao što smo završili većinu utakmica ovog proleća - pobedom. Neće biti lako, pošto Vojvodina ima dobro vođen tim i sa mnogo potencijala", istakao je Stojanović.

Trener crveno-belih zbog obaveza prema nacionalnom timu neće moći da računa na Dragana Mrđu, Darka Lazovića, Marka Petkovića, Aleksandra Kovačevića, Nejca Pečnika i Filipa Kasalicu (koji je, takođe, povređen), dok je još neizvesno da li će perspektivni golman Predrag Rajković putovati u Novi Sad ili sa omladinskom reprezentacijom Srbije u Republiku Irsku na kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo.

ČESTITALI NIKOLIĆ I LAZOVIĆ


Trener Crvene zvezde otkrio je da su mu kolega sa klupe Partizana, Marko Nikolić i napadač crno-belih Danko Lazović uživo čestitali na osvojenoj tituli.

"Sreli smo se u nedelju uveče u studiju Radio-televizije Srbije, gde smo bili povodom gostovanja u emisiji Teleton", rekao je Stojanović.

Čestitke od dvojice partizanovaca primili su i Miloš Ninković i portparol Marko Nikolovski, koji su se tada takođe našli u studiju na Košutnjaku.

"Imamo mnogo problema sa sastavom, ali i pored toga se nadam da će biti onako kako želimo. Već duže vreme nemamo pun kadar i biće problema na nekim pozicijama".

Stojanović se potom ukratko osvrnuo i na čitavu sezonu, u kojoj je Zvezda posle sedam godina uspela da vrati šampionski pehar na "Marakanu", kao i na veliku pomoć najiskusnijih igrača u timu.

"Dobra atmosfera u svlačionici, uz dobar rad, bili su ključ uspeha. Milijaš, Ninković i Mijailović su kao iskusni igrači znali kako treba i kada pričati sa ostalima i van terena. Na neki način, oni su mi bili pomoćnici", istakao je strateg crveno-belih.

Što se tiče terena, Stojanović je čestitao celom timu, ali je posebno izdvojio štopere Sava Pavićevića i Dejana Kelhara.

"Oni su izneli veliki deo posla! Zbog povreda Krnete i Martinovića bili su primorani da igraju svaki meč i to pod rizikom od kartona, jer je poznato da je i Cilinšek bio van tima iz meni još nejasnog razloga".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC