• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša zadovoljna čeka "Superkup" protiv Zvezde

Autor mondo.rs

Duel novog osvajača Kupa i novog šampiona (sreda, 17.00, TV Arena sport) neće imati takmičarski značaj. Timovi će igrati za prestiž i pomoć ugroženima u poplavama.

 Voša zadovoljna čeka "Superkup" protiv Zvezde Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kao i prošle sezone, fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde odigraće u poslednjem kolu utakmicu bez takmičarskog značaja.

Prošlog proleća Partizan je osvojio titulu i pre poslednjih 90 minuta, kao i ovog maja Crvena zvezda, koja će se u sredu, na "Karađorđu", suprotstaviti novom osvajaču Kupa.

Trener prvaka Slaviša Stojanović najavio je da će umesto odsustnih Mrđe, Lazovića i Pečnika igrati igrači sa manjom minutažom i omladinci, Jovanović, Jović i Stojanović.

I šef struke "lala" Zoran Vasiljević izvešće tim u kombinovanom sastavu, bez reprezentativaca Radoje, braće Milinković, Babića, Pankovića, Gaćinovića, ali i bez povređenih Đurića i Sprema.

"Igramo sa šampionom naše zemlje i pre svega bi im uputio najiskrenije čestitke na zasluženo osvojenoj tituli. Mi u ovu utakmicu ulazimo kao i u svaku, sa željom da pobedimo i publici prikažemo što lepši fudbal. Zacrtane planove smo ostvarili, osvojili smo kup, visoko smo plasirani i što je možda najbitinije, promovisali smo grupu izuzetno mladih i talentovanih igrača", rekao je Vasiljević u utorak, u SC Vujadin Boškov.

"Očekujem pravi praznik fudbala i ovom prilikom pozivam sve ljubitelje fudbala da nam se sutra pridruže na stadionu 'Karađorđe'. Mogu reći da sam izuzetno počastvovan i neizmerno srećan što sam dobio retku privilegiju da vodim ekipu u ovako velikoj utakmici", dodao je trener koji je preuzeo ekipu posle iznenadnog odlaska Branka Babića.

Utakmica novosadskih i beogradskih crveno-belih imaće i humanitarni karakter. Gledaoci će kupovinom ulaznica novčano pomoći i onima koji su pretrpeli štetu u poplavama. Među ugroženima su i stanovnici Obrenovca, gde živi i porodica defanzivca "lala", Nina Pekarića.

"Igrom sudbine i ja potičem iz Obrenovca, grada koji je najviše postradao pa ovim putem apelujem na navijače da svojim prisustvom daju mali ali važan doprinos stanovništvu pogođenom katastrofom", rekao je iskusni fudbaler, koji je svojevremeno igrao i za Crvenu zvezdu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC