• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Vidim, neki navijaju da ne igramo Evropu!

Autor mondo.rs

"Pustite nas da završimo, znaćete za dan-dva da li igramo ili ne. Uradili smo veliki deo posla, FSS je poslao potrebne garancije za nas i čekamo da li UEFA može nešto da promeni ili ne", rekao je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

 Džajić: Vidim, neki navijaju da ne igramo Evropu! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Malo zbog licence, malo zbog najave prvotimaca da bi svi mogli da podnesu zahteve za raskide ugovora, tek, vladalo je veliko interesovanje novinara za ishod sednice Upravnog odbora FK Crvena zvezda u ponedeljak uveče.

Po završetku zasedanja, novinarima su se obratili predsednik kluba Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović.

Džajić je bez čekanja na pitanje počeo priču o licenci.

"Ovde se sve zna, i ko izdaje licencu i šta se čeka. Nemojte biti nervozni jer je ceo klub angažovan na tome. Uostalom, ne znate našu situaciju od juče. Ovaj klub je u nezavidnoj situaciji, ali se trudi da obezbedi licencu i da Crvena zvezda igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona", rekao je prvi čovek novog šampiona Srbije i dodao:

"Mi to ne možemo da rešimo za dan ili dva. Tražimo rešenje svakodnevno. Razumite i vi nas malo, ne bežimo mi od vas jer želimo da vas izbegavamo kao medije. Vidim da pojedini mediji gotovo navijaju da mi ne igramo u Ligi šampiona. Kome je to baš toliko stalo da Zvezda ne igra Evropu? Takav osećaj imam kad gledam medije..."

Potom je imao i apel.

"Pustite nas da završimo, znaćete za dan-dva da li igramo ili ne. Uradili smo veliki deo posla, FSS je poslao potrebne garancije za nas i čekamo da li UEFA može nešto da promeni ili ne. Nismo više od toga u situaciji da vam pružimo. Čuće se odluka, pa komentarišite kako smatrate da treba".

Poslednjeg dana licenciranja srpskih klubova za evropska takmičenja, FSS je odlučio da prijavi Crvenu zvezdu za kvalifikacije za Ligu šampiona, a predsednik Saveza Tomislav Karadžić poručio je iz Čikaga da su crveno-beli dobili dodatni rok do utorka (sutra) da izmire dugovanja.

U suprotnom, objašnjeno je, UEFA bi momentalno izbacila Crvenu zvezdu iz evrokupova, a FSS dobio kaznu.

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC