• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađ: Ne ljutim se, ako zatreba - tu sam!

Autor mondo.rs

"Mogu mnogo da doprinesem, a ukoliko smatraju da imaju bolje rešenje, niti se ljutim, niti nekome nešto zameram", kaže sportski direktor Partizana kome je istekao ugovor i koji, za sada, nije dobio ponudu za nastavak saradnje.

Albert Nađ, kaže, pripremio je kompletan prelazni rok, ali dogodilo se da mu je 31. maja istekao ugovor s Partizanom i da, za sada, nije stigla ponuda za nastavak saradnje.

Nađ je, posle razgovora sa generalnim sekretarom kluba Darkom Gruborom, trenerom Markom Nikolićem i kapitenom Sašom Ilićem, poručio:

"Ne znam zaista šta se događa, nemam informacije. Jesam pričao sa ljudima iz kluba, ali ugovor mi je istekao i tako se ne radi. Ako pomoć treba - tu sam, jer smatram, pošto sam već odradio sve prethodnih meseci, da mogu mnogo da doprinesem. Ukoliko smatraju da imaju bolje rešenje, niti se ljutim, niti nekome nešto zameram. Ljudi u klubu imaju svoje viđenje i nema problema", rekao je Nađ za "Sport", koji se složio da će treneru Marku Nikoliću biti otežan posao ukoliko bude, pored priprema, vodio i prelazni rok.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC