• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roman u dilemi: Da li uzeti 73 miliona za Azara?

Autor mondo.rs

Pari sen Žermen ne staje, ne odustaje.

Nakon što je šampion Francuske kažnjen sa 59 miliona evra zbog kršenja UEFA finansijskog fer-plej pravila, a potom potrošio 60 miliona evra za Davida Luiza, ovaj klub namerava da potroši još 73 miliona evra na Edena Azara!

Francuski i engleski mediji pišu o tome da "sveci" žele baš da napune kasu Čelsija, koji je prodao Luiza kao najskupljeg defanzivnog fudbalera svih vremena, a sada nije nemoguće da Azar ode iz Čelsija kao treći najskuplji fudbaler svih vremena, iza Gareta Bejla i Kristijana Ronalda.

Ova vest stiže u trenutku kada Čelsi pokušava da dovede Seska Fabregasa iz Barselone.

Pari sen Žermen navodno ponudio je neverovatnih 276.000 evra nedeljno Azaru i ugovor na pet godina. Pitanje je samo hoće li vlasnik Čelsija Roman Abramovič pristati da proda najboljeg fudbalera iz prethodne sezone, koji je bio neizostavan u sistemu menadžera Žozea Murinja.

Abramovič ima taj luksuz da ne mora da prodaje igrače da bi klub opstao, naprotiv, potrošio je više od milijarde na Čelsi u prethodnih deset godina.

Međutim, ukoliko zaista planira da potroši po 35 miliona funti, odnosno po 42 miliona evra, na Fabregasa iz Barselone i Dijega Koštu iz Atletiko Madrida, ni Abramovič neće moći tek tako da kaže: "Ne!" na ovu pomalo nepristojnu ponudu šeika sa "Parka prinčeva".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC