• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio dovodi Bastu i Alegrija?

Autor mondo.rs

"Nebeskoplavi" blizu dogovora sa Udinezeom oko transfera srpskog reprezentativca. Doskorašnji trener Milana mogući naslednik Eduarda Reje.

Dušan Basta bi posle šest godina provedenih u Udinama (jednu sezonu bio pozajmljen Lećeu) konačno mogao da promeni sredinu i pređe u veći klub!

Iako se prošlog leta i zimus pisalo o transferu u Inter, uskoro tridesetogodišnji ofanzivni bek sada je na korak od potpisivanja ugovora sa Laciom, objavio je "Skaj sport Italija".

Rimljani i Udineze definisali su iznos obeštećenja (sedam miliona evra) i ostalo je samo da nekadašnji fudbaler Crvene zvezde dogovori svoje uslove, što ne bi trebalo da bude problem.

Istovremeno, "Gazeta delo sport" piše da bi "lacijali" lako mogli da počnu pripreme za sledeću sezonu sa novim trenerom.

U pitanju je Masimilijano "Maks" Alegri, koji zbog loših rezultata minule sezone, nije uspeo da privede kraju četvorogodišnji ugovor sa Milanom.

"Gazeta" navodi da je Alegri spreman da zasedne na stolicu sadašnjeg trenera Eduarda Reje, ali da traži trogodišnji ugovor vredan sedam i po miliona evra.

Osvajač "skudeta" u sezoni 2010/11 zahteva da u klubu ostanu Antonio Kandreva i Senad Lulić, a da na spisku pojačanja obavezno bude štoper Kaljarija Davide Astori.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC