• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: UO na brzinu, Zečević bez komentara

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza najavio da će ekipa i radna zajednica dobiti deo neizmirenih dugovanja do vikenda. Generalni sekretar nije razgovarao sa novinarima.

 ZVEZDA: UO na brzinu, Zečević bez komentara Izvor: Mondo - Petar Stojanović

Izvor: Mondo - Petar Stojanović

U sredu, od 17 časova, u Ljutice Bogdana 1a održan je jednočasovni vanredni sastanak Upravnog odbora FK Crvena zvezda, na kojem je, između ostalog, bilo reči i o "gašenju požara" koji je "buknuo" u svlačionici.

Rešenje je, prilikom ulaska na sastanak nagovestio potpredsednik kluba Slaviša Kokeza, koji je pristao da stane pred novinare i kratko izjavi da je obezbeđena određena svota novca za fudbalere i radnu zajednicu.

Ukoliko UO verifikuje taj predlog, novac će biti isplaćen tokom sutrašnjeg dana (četvrtak), nagovestio je on.

"Obezbedili smo određena finansijska sredstva i nadam se da će se sve to formalizovati na Upravnom odboru i da će sutra ili u naredna dva dana novac biti isplaćen igračima i radnoj zajednici", rekao je Kokeza agenciji Beta ispred stadiona Zvezde.

Pored Kokeze, sastanku je prisustvovao predsednik kluba Dragan Džajić, kao i drugi potpredsednik Nebojša Čović, koji posle sastanka nije hteo da daje izjave. Na stadionu nije bio Ivica Tončev, treći potpredsednik.

Novinarima je posle sastanka rečeno da je gensek Miodrag Zečević dobio preporuku da ne komentariše pismo igrača upućeno njemu, pa će klub do daljeg ostati bez reakcije na novi atak na člana rukovodstva.

Pored, toga rečeno je i da su na brzinu pređene tačke oko licence i da se verovatno razgovaralo i o pismu fudbalera, ali se klub tim povodom neće oglašavati saopštenjem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC