• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Omađijao sam Ronalda, neće igrati na SP"

Nana Kvaku Bonsam, najpoznatiji vrač iz Gane, otkrio da je bacio kletvu na Kristijana Ronalda i da Portugalac zbog njega ima zdravstvene probleme pred Mundijal.

O kletvama bačenim na fudbalske timove bilo je reči u danima još jednog poraza Benfike u evro-finalu. U sredu je ta tema ponovo aktuelna, a zaslužan za to je najpoznatiji vrač iz Gane, nadimka "Đavo srede".

On je u februaru predvideo da će Kristijano Ronaldo propustiti Svetsko prvenstvo u Brazilu zbog povrede. Danas je FS Portugala zvaničnim saopštenjem objasnio da takva mogućnost zaista postoji.

To je bio povod da se vrač ponovo oglasi.

"Znam o čemu se radi. 'Radio' sam na njemu. Veoma sam ozbiljan", izjavio je vrač, pa objasnio kako je bacio magiju na Kristijana.

"Tražio sam četiri psa na ulici i uz pomoć njih stvorio poseban duh, 'Kahviri Kapam'... Rekao sam pre četiri meseca da ću ozbiljno 'raditi' na Kristijanu Ronaldu i da ću ga izbaciti sa Mundijala. Bar ću ga sprečiti da igra protiv Gane. Najbolje što mogu da uradim je da ga sačuvam teže povrede"

"Povreda sa kojom se bori ne može biti izlečena bilo kakvim lekovima. Lekari nikada neće moći da vide šta je uzrok, zato što je uzrok duhovne prirore. Danas je to koleno, sutra je butina, prekosutra nešto potpuno drugačije", objasnio je on.

Portugal će na Mundijalu igrati u Grupi G, protiv Nemačke, SAD i Gane.

Kristijano Ronaldo je u drugom delu sezone imao povremenih problema sa povredom, pa je bio prinuđen i da odsustvuje sa pojedinih utakmica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC