• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senderos u Vili, Džan u Liverpulu

Autor mondo.rs

U iščekivanju početka Mundijala, engleski klubovi misle na sastave timova za sledeću sezonu.

Aston Vila potvrdila je da je dovela Filipa Senderosa (29), iskusnog defanzivca koji je prošle sezone nastupao za Valensiju, kao pozajmljen igrač Fulama.

S obzirom na to da je njegov matični tim ispao iz Premijer lige, bio je slobodan da izabere novu sredinu. I izabrao je, selidbom u Birmingem i potpisom dvogodišnjeg ugovora sa novim klubom.

Senderos se trenutno nalazi u kampu reprezentacije Švajcarske i priprema se za let u Brazil, gde će od 12. juna učestvovati na Svetskom prvenstvu, treći put u karijeri.

Filip je postao prepoznatljiv ljubiteljima fudbala tokom boravka u Arsenalu, za koji je igrao od 2004. do 2010. godine. U međuvremenu je nastupao i za Milan, Everton i Fulam.

"Zaista sam oduševljen dolaskom u Vilu. Boriću se za mesto u ekipi sa iskusnim defanzivcima i na meni je da opravdam poverenje", podvukao je Senderos.

U četvrtak je razjašnjeno da u Premijer ligu stiže i Emre Džan (donja slika, beli dres), dosadašnji vezista Bajera, koji je od 2009. do 2014. boravio u Bajernu.

Talentovani fudbaler, koji je prošao sve mlađe selekcije nemačke reprezentacije, potpisao je ugovor sa Liverpulom, a plaćen je Bajeru 12 miliona evra.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC