• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Nađ bez posla, treneru podrška

Autor mondo.rs

Upravni odbor Partizana potvrdio informaciju MONDA - ukinuta funkcija sportskog direktora. Obrazloženje - racionalizacija. Usvojen izveštaj trenera Marka Nikolića.

 PARTIZAN: Nađ bez posla, treneru podrška Izvor: MN Press/arhiva

Izvor: MN Press/arhiva

Upravni odbor Partizana odlučio je danas da ukine funkciju sportskog direktora, koju je u proteklom periodu obavljao Albert Nađ i ujedno je usvojio izveštaj o protekloj polusezoni koji su čuli iz usta trenera Marka Nikolića.

Nađ ostaje u klubu, jer je član UO. Najuže rukovodstvo kluba, a u Partizanu se to zove Sekretarijat dobilo je ovlašćenje da obavlja poslove u prelaznom roku.

U saopštenju sa sednice navedeno je da su razmatrani rezultati i rad Prvog tima u protekloj sezoni, planovi za narednu sezonu i mere za racionalizaciju poslovanja i finansijsku stabilizaciju.

Uprava je usvojila izveštaj trenera prvog tima Marka Nikolića, istovremeno izražavajući uverenje da će "predstojeći pripremni period i prelazni rok stvoriti uslove da se obezbede rezultati adekvatni ambicijama i ugledu kluba".

"Upravni odbor je ovlastio Sekretarijat kluba da obavi sve poslove u prelaznom roku sa ciljem uspostavljanja finansijske stabilnosti i očuvanja neophodnog kvaliteta igračkog kadra", piše u saopštenju.

Prihvaćena je i ranija ideja, koja je sada pretočena u odluklu da se napravi plan  reorganizacije, racionalizacije i dugoročne finansijske konsolidacije.

"U tom okviru prihvaćen je predlog Sekretarijata da u budućem periodu funkcija sportskog direktora ostane upražnjena do isteka mandata ovog Upravnog odbora. Ta odluka je mot

ivisana razlozima racionalizacije, smanjenja troškova i objedinjavanja poslova u okviru sportskog sektora kluba", piše u saopštenju i dodaje da je izražena zahvalnost dosadašnjem sportskom direktoru Albertu Nađu "na velikom doprinosu rezultatima kluba prethodnih godina".

Takođe, UO je izrazio uverenje da će Nađ, kao član Upravnog odbora, "i dalje doprinositi svojim radom, iskustvom i znanjem budućim uspesima kluba".

Posle sednice, novinari su pokušali, gotovo "klještima" da izvuku neku rečenicu od predsednika Partizana Dragana Đurića i ostalih koji su učestvovali na sednici Upravnog odbora, poput potpredsednika Duška Jovanovića (najstariji potpredsednik Ratomir Babić nije bio tu, jer je u Brazilu).

Svi su ostali "zakopčani", upućujući predstavnike medija na saopštenje.

Jedino su od Đurića uspeli da izvuku po neku reč o dosadašnjem sportskom direktoru Albertu Nađu. Kao i rečenicu da su "sve odluke donete jednoglasno", da je "sednica bila konstruktivna i u interesu Partizana".

"Da, da, Adi (nadimak Nađa), ostaje u klubu, on je član Upravnog odbora", rekao je Đurić posle gotovo dvoipočasovne sednice UO.

A da li u Partizanu eventualno razmišljate o Ligi šampiona?

"Zašto? Imate neku informaciju?", uzvratio je Đurić kontrapitanjem. Nakon što su mu novinari rekli da nemaju, nego samo pitaju da li je i o tome bilo reči, predsednik crno-belih je odgovorio:

"Mi o svemu razmišljamo, ali se ne radujemo tuđoj nesreći".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC