• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić poručio: Nikakve ostavke nisu nuđene!

Autor mondo.rs

Beogradom se u petak, u toku vanredne sednice UO, pročulo da je predsednik Crvene zvezde podneo ostavku, ali je on to preko portparola demantovao.

 Džajić poručio: Nikakve ostavke nisu nuđene! Izvor: MN PRESS

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić i generalni sekretar Miodrag Zečević ponudili su ostavke tokom vanredne sednice Upravnog odbora, započete u petak u 13 časova, na stadionu u Ljutice Bogdana 1a.

Ovako je glasila vest koju su, sa predznakom "nezvanično", preneli beogradski mediji još za vreme sastanka.

Međutim, kada je on završen, Džajić je posredstvom portparola Marka Nikolovskog, poručio novinarima sledeće:

"Nikakve ostavke nisu nuđene. Džajić ostaje predsednik, Zečević sekretar. Sednica će biti nastavljena u ponedeljak", preneo je Nikolovski stav (i dalje) prvog čoveka kluba.

Dakle, da li se dogodio obrt ili je sve bila "patka" od prvog trenutka, možda će se jednog dana saznati, ali kao što smo i najavili u prvoj verziji vesti - ovo nije bio prvi put da se na "Marakani" priča o odlasku Džajića i da se potom ispostavi drugačije.

Posle pisma koje su objavili prvotimci i u kom su žestoko kritikovali rad Džajićevog šuraka, genseka Zečevića, nije nemoguće da je i ovo provlačenje vesti o tome da se Džajić povlači deo pritiska na rukovodeći tandem novog prvaka Srbije. Njihov odlazak, čak, između redova nagovestio je i jedan od zaposlenih u klubu u neformalnom razgovoru sa okupljenim novinarima na parkingu ispred zapadne tribine.

Ispostavilo se - netačno ili bolje reći delimično tačno, jer je nesumnjivo da traje pritisak na Zečevića, pa samim tim i Džajića. Uglavnom, čeka nas još jedan buran period na staroj adresi.

A, malo šta je slutilo na ovakav zaplet i momentalni rasplet. Jedini koji je želeo nešto da kaže pre početka sednice bio je potpredsednik Ivica Tončev, koji je najavio mir u klubu.

"Očekujte mir u Zvezdi i Zvezdu u Evropi", kratko je prokomentarisao Tončev.

Po završetku sednice, Tončev je istakao da se na "ništa krucijalno" nije dešavalo, već da se UO bavio finansijama, igračima, licencom i ostalim problemima.

S obzirom na to da je Džajić već jednom, posle sukoba sa Nebojšom Čovićem, podneo ostavku, pa je povukao, trebalo bi biti oprezan i ovog puta i ostaviti prostor za preokret, kakvih je bilo u Crvenoj zvezdi više puta od dolaska aktuelne Uprave.

Zečević je prvo bio na udaru potpredsednika Čovića, pa potpredsednika Kokeze zbog svojih poteza i načina rukovođenja klubom, a onda su ga nanišanili i fudbaleri. Doduše, mnogi su u tome prepoznavali napad na Džajića, pretpostavljajući da jedan neće otići bez drugoga i obrnuto...

Cela ova medijska predstava odigrala se u trenutku kada se klub nalazio u grčevitoj borbi za izlazak u Evropu, u trenutku kada su igrači najavili masovne zahteve za raskide ugovora i u trenutku kada je, nezvanično, dug dostigao iznos od 50 miliona evra.

Crvena zvezda je pod rukovodstvom Dragana Džajića uspela da prekine dominaciju crno-belih i vrati titulu na "Marakanu" posle sedam godina, ali malo toga još. Dug je uvećan, status pred UEFA sve lošiji i lošiji, a ekipa i dalje nezadovoljna, samo to ispoljava na drugačiji način. Sadašnji igrački kadar javno napada Upravu, dok se Lukić susretao sa bojkotom treninga i ugovorom preuzetih obaveza.

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC