• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Jako nam je žao Zvezde!

Autor mondo.rs

U Partizanu nisu oduševljeni odlukom da Crvena zvezda bude izbačena iz Evrope i saosećaju sa "večitim rivalom". Predsednik crno-belih Dragan Đurić, u izjavi za MONDO, ističe žaljenje i posledice koje će trpeti srpski fudbal i sprot.

 PARTIZAN: Jako nam je žao Zvezde! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda, kao šampion Srbije, neće igrati kvalifikacije za Ligu šampiona, odluka je Evropske fudbalske unije (UEFA), koja je crveno-bele kaznila zbog nepoštovanja finansijskog fer pleja.

Postoji velika šansa da Partizan, kao drugoplasirani tim iz Superlige, zauzme mesto "večitog" rivala u kvalifikacijama za elitno takmičenja.

Uprkos tome, u Humskoj nisu sa oduševljenjem primili vest iz Niona. Naprotiv!

"To je veliki udar za srpski fudbal i sport uopšte", bio je prvi komentar predsednika Partizana Dragana Đurića.

"Ako mislite da se mi u Partizanu radujemo, grešite. Vest nije dobra i sigurno ćemo svi snositi posledice u budućnosti. Jako nam je žao što je Zvezdi na taj način uskraćena mogućnost da se dokaže na evropskim terenima, ali to je viša sila", dodaje Đurić.

Prvi čovek "parnog valjka" kaže da vest iz Niona ne menja ništa oko planova crno-belih i da u Humskoj nastavljaju sa radom i dogovorom postignutim na poslednjim sastancima vodećih struktura Partizana.

"Imamo zacrtan plan i program rada, na nama je da se pojačamo na mestima gde se pokazalo da smo tanki i koja nisu dobro obrađena u prelaznom ruku", rekao je Đurić i naglasio: "Biće jako malo prodaja, a možda i niko ne ode".

Crvana zvezda ima pravo žalbe u narednih deset dana Sudu za arbitražu u sportu, a nakon toga biće poznato da li će Srbija imati predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC