• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drulović: Mesto nam je na Mundijalu

Fudbaleri i selektor Srbije zadovoljni igrom koju su prikazali u prijateljskom meču protiv petostrukih svetskih prvaka Brazila, uprkos porazu od 1:0.

Reprezentacija Srbije testirala je selekciju Brazila na prijateljskom meču u Sao Paolu pred početak Svetskog prvenstva u toj zemlji. "Orlovi" su izgubili rezultatom 1:0, a jedini strelac na meču bio je Fred u 59. minutu.

Selektor "orlova" Ljubinko Drulović ocenio je da je njegov tim uprkos porazu odigrao fantastičnu utakmicu protiv Brazila.

"Čestitao sam igračima, odigrali su fantastičnu utakmicu. Tim je igrom, odnosom i taktičkom disciplinom pokazao da je zaslužio da igra na Mundijalu... I selektor Brazila Luiz Felipe Skolari mi je čestitao posle utakmice. Odigrali smo odličan meč protiv možda najbolje reprezentacije na svetu. Pokazali smo da imamo pravu ekipu... Srbija odavno nije imala ovakve momke i profesionalce", rekao je Drulović novinarima posle meča.

Kapiten Branislav Ivanović ocenio je da je tim igrao dobro, ali i da je problem tima u neuspešnim kvalifikacijama za Mundijal bio to što utakmice u kojima je bio favorit nije odigrao kako treba.

"Odigrali smo jako dobro utakmicu, profesionalno, pokazali smo kvalitet. Bilo je dosta dobrih stvari, a mislim da nam više leže velike utakmice, i da imamo problem sa 'malim' mečevima, u kojima treba mi da dominiramo", rekao je Ivanović.

Nemanja Matić je takođe poneo pozitivne utiske iz Sao Paola.

"Bila je ovo dobra provera za nas, a i za njih. Mogu reći da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, taktički smo 90 minuta bili skoro savršeni, do tog gola. Utisci su pozitivni. Igrali smo protiv vrhunskih igrača, koje je teško čuvati, ali smo igrali svoju igru, stvorili nekoliko prilika. Naravno, nisam zadovoljan kada izgubimo, ali nije sramota izgubiti protiv ove reprezentacije", dodao je Matić.

Reprezentacija Brazila će baš u Sao Paolu zvanično duelom protiv Hrvatske 12. juna otvoriti Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC