• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Ima nade za Crvenu zvezdu

Predsednik FSS izjavio da postoji šansa da crveno-beli budu pomilovani od strane UEFA nakon dugog razgovora sa čelnikom evropske kuće fudbala u Brazilu.

 Karadžić: Ima nade za Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kao grom iz vedra neba odjeknula je u petak popodne vest da je Evropska fudbalska federacija izbacila Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona zbog kršenje pravila finansijskog fer-pleja.

I dok u Srbiji svi žale zbog te odluke, čelni ljudi Fudbalskog saveza naše zemlje odmah su prionuli na posao i razgovarali sa čelnikom te organizacije oko eventualnog pomilovanja kluba iz Ljutice Bogdana.

Predsednik FSS Tomilsav Karadžić i generalni sekretar Zoran Laković iskoristili su priliku da tokom prijateljskog meča Srbije i Brazila u Sao Paolu razgovaraju sa prvim operativcem UEFA Đanijem Infantinom.

"Predočili smo generalnom sekretaru UEFA kakva je situacija u Srbiji i u našim klubovima. Precizno smo mu saopštili kakvi su problemi, pre svega Crvene zvezde. Od njega smo dobili čvrsto obećanje da će UEFA još jednom dobro sagledati celu situaciju, a posebno kada je status crveno-belih u pitanju", izjavio je za "Sport" Karadžić.

Predsednik FSS je istakao posle razgovora sa Đanijem Infantinom da je optimista po pitanju promene odluke UEFA.

"Možda se nekome šanse za preokret čine minimalne, ali moj lični utisak je da je ima nade za pomilovanje", dodao je Karadžić posle gotovo jednočasovnog razgovora sa gensekom UEFA.

A kako trenutno stoje stvari? Crvena zvezda ima deset dana za žalbu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, a FSS u međuvremenu mora da prijavi učesnike za evropska takmičenja naredne sezone, čiji je žreb zakazan za 21. juni. Sud u Lozani bi eventualnu žalbu Zvezde rešavao po hitnom postupku, pa bi ceo proces trebalo da bude okončan dva ili tri dana pre žreba. Dakle, postoje šanse da Zvezdi kazna bude ukinuta, ali, takođe, i da aktuelnu učini još težom. Nema sumnje da će narednih dana sve oči biti uprte u Ljutice Bogdana...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC