• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želje Partizana: Oumaru, Lomić, Tubić, Alivodić...

U Humskoj su sastavili skicu ekipe Marka Nikolića za sledeću sezonu. On nema dilemu kojeg igrača bi prvog zadržao u timu: "Nikolu Drinčića", objasnio je.

 Želje Partizana: Oumaru, Lomić, Tubić, Alivodić... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Isključenje Crvene zvezde iz evro-takmičenja na godinu dana moglo bi da stvori Partizanu priliku da se ipak bori za novi plasman u Ligu šampiona.

Prema pisanju "Večernjih novosti", rukovodstvo kluba iz Humske ne čeka konačan ishod Zvezdine žalbe skrštenih ruku, već prati nekoliko igrača. Pre svih: Abubakara Oumarua, Marka Lomića, Nemanju Tubića i Envera Alivodića.

Oumaru je i zimus dovođen u vezu sa crno-belima, ali je interesovanje vicešampiona ponovo aktuelizovano zbog učestalih povreda Nemanje Kojića, nejasne dijagnoze Petra Škuletića i još nerešenog statusa Danka Lazovića.

Kada bi trener Marko Nikolić bio prinuđen da bira jednog igrača koji bi ostao u Humskoj, odabrao bi Nikolu Drinčića, po mnogima najboljeg pojedinca u crno-belom dresu minule sezone.

"Bio je moja prva želja u prelaznom roku, prvi igrač koji je došao zimus... Veliki partizanovac, učinkom, golovima, asistencijama, pristupom - primer kakav bi trebalo da bude igrač crno-belih", izjavio je on "Sportskom žurnalu".

"Radili smo tokom proleća, skautirali, obavili čak i preliminarne razgovore, sledi finalizacija. Učinićemo sve da pre početka priprema stvorimo kostur tima. To zahteva takmičenje ispred nas - kvalifikacije u Evropi", dodao je Nikolić.

Ipak, dolazak Kamerunca u Humsku neće biti jednostavan zadatak, jer ga ugovor sa Beverenom veže za taj belgijski klub bar još godinu dana. "Postoji opcija otkupa, što bi verovatno bilo preskupo, ali i opcija pozajmice, koja je sada daleko realnija, nego pre nekoliko meseci, kada su crno-bele zaustavili pravni propisi", iznosi list.

Izmene će pretrpeti i zadnja linija Partizana, jer je Milanu Obradoviću istekao ugovor (postoji velika mogućnost da nastavi karijeru u OFK Beogradu), dok će Vojislav Stanković biti slobodan igrač za šest meseci. Takođe, trebalo bi očekivati i prodaju Branislava Trajkovića.

"Nemanja Tubić, iskusni defanzivac Krasnodara je prva opcija, a i ugovor mu ističe 30. juna. Partizanovo je dete i proveo je tu punih 12 godina", pišu "Novosti", uz informaciju da crno-beli planiraju i da novac od prodaje Vladimira Volkova iskoriste za dovođenje Marka Lomića, koji postaje slobodan igrač 30. juna, kada mu ističe ugovor sa Dinamom iz Moskve.

Šef struke Partizana Marko Nikolić zimus je doveo sa sobom iz Vojvodine provereni trio (Trajković-Vulićević- Škuletić), a tokom leta bi još jedan igrač "lala" mogao da zaigra u Humskoj.

U pitanju je Enver Alivodić, koji će takođe na zimu postati slobodan igrač, pa bi trebalo očekivati da Vojvodina iskoristi priliku i zaradi na njegovoj prodaji.

Takođe, isti izvor ističe i da je Stefan Babović takođe blizu povratka u Partizan, kao i zimus, dok je želja crno-belih i vezista Napretka Obeng Regan, s tim da se njegova karijera u velikoj meri vezuje za sportskog direktora Kruševljana Vladimira Matijaševića, koji bi mogao da tokom leta postane sportski direktor Crvene zvezde.

Kada bi trener Marko Nikolić bio prinuđen da bira jednog igrača koji bi ostao u Humskoj, odabrao bi Nikolu Drinčića, po mnogima najboljeg pojedinca u crno-belom dresu minule sezone.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC