• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćorluka: Pesimista doživi poraz!

"Budemo li optimisti, možemo nešto da uradimo, uprkos tome što su fantastična ekipa s fantastičnim trenerom i prvi favorit za titulu", rekao je fudbaler Hrvatske pred duel sa Brazilom na otvaranju Mundijala.

Fudbaler Hrvatske Vedran Ćorluka poručio je veruje da njegova reprezentacija može da prođe grupu na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

"Oseća se pozitivna trema. Svi koji počnu da igraju fudbal sanjaju o Svetskom prvenstvu u Brazilu, a mi još igramo utakmicu otvaranja s domaćinom. Nema te ekipe koja se ne bi menjala sa nama", rekao je Ćorluka.

"Uvek postoje želje i očekivanja, ali treba biti realan i reći da smo u teškoj grupi i da imamo podjednake šanse kao Kamerun i Meksiko za prolazak u drugi krug. Imamo ekipu za to i možemo to da ostvarimo", rekao je Ćorluka novinarima u kampu Tivoli u Brazilu.

S obzirom na povredu Danijela Pranjića i neizvesnost oko njegovog nastupa, Ćorluka je takođe jedna od opcija Nika Kovača za levi bok.

"Nema dileme, kada je u pitanju reprezentacija igra se tamo gde selektor želi", kazao je igrač Lokomotive.

Vesti o drami u taboru kamerunske reprezentacije i pretnji igrača da neće putovati na SP nezadovoljni podelom premija, stigle su i do hrvatskih reprezentativaca, ali Ćorluka nije želeo to da  komentiriše.

"Ne bi trebalo da se opterećujem problemima drugih ekipa, imamo dovoljno svojih i brinemo se o tome", naveo je on.

Ćorluka je pratio prvo poluvreme prijateljske utakmice Brazila i Srbije, u kojoj je Brazil pobedio sa 1:0.

"Brazil je igrao protiv vrlo dobrog protivnika i nismo videli sve od Brazila u toj utakmici. Imaju još rezerve i mislim da će to pokazati u četvrtak. Zaigraće drugačijim stilom nego protiv Srbije. No, u fudbalu je sve moguće, a budemo li razmišljali pesimistično, izgubićemo. Budemo li optimisti, možemo nešto da uradimo, uprkos tome što su fantastična ekipa s fantastičnim trenerom i prvi favorit za titulu", zaključio je Ćorluka.

Hrvatska će na Svetskom prvenstvu u Brazilu igrati u Grupi A sa domaćinom, Meksikom i Kamerunom. Meč između Hrvatske i Brazila otvara Mundijal u četvrtak, 12. juna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC