• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Milunović otišao, Lazović je sledeći?

Autor mondo.rs

Mladi reprezentativac Srbije postao drugi igrač koji je raskinuo ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana ove nedelje. Prema saznanjima MONDA, sledeći koji bi mogao da razduži crveno-belu opremu je Darko Lazović.

 ZVEZDA: Milunović otišao, Lazović je sledeći? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kao što je i bilo očekivano i najavljeno, fudbaleri Crvene zvezde počeli su da napuštaju klub zbog neizmirenih dugovanja.

Kada je postalo razjašnjeno da je klub ostao bez licence za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, papire je zatražio Miloš Ninković, uz oproštaj duga. Dan posle, isto je uradio i Luka Milunović (21).

Mladi reprezentativac Srbije napustio je klub posle dve i po godine boravka u Zvezdi, 46 odigranih utakmica i deset postignutih golova. Sa crveno-belima je osvojio Kup i Superligu.

Milunovićev odlazak, uz oproštaj polovine duga, iščekivan je od sredine drugog dela prvenstva, kada je odstranjen iz ekipe jer nije hteo da potpiše dokument kojim bi se obavezao da ne tuži klub zbog neizmirenih dugovanja. Kao što je i usmeno obećao, to nije uradio.

Posle odlaska još jednog igrača Zvezde, preostaje samo da se nagađa koji će sledeći fudbaler napustiti klub. Prema saznanjima MONDA, to bi mogao da bude Darko Lazović, koji je "prelomio" da ode, ali želi i dogovor sa klubom, jer je svestan da je jedan od igrača na kojima šampion Srbije može da zaradi.

Takođe, odlazak je najavio i Dragan Mrđa, koji je prošle zime pristao da mu klub do kraja sezone isplati polovinu ukupne obećane plate, ali ni to nije dobio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC