• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin: Džajić je krivac za Zvezdin brodolom

Autor mondo.rs

"Predsednik ništa ne radi, samo statira i troši klupske pare, dok je on tu sreće neće i ne može da bude", izjavio bivši trener crveno-belih.

 Muslin: Džajić je krivac za Zvezdin brodolom Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Izvor: MN PRESS - ARHIVA

Slavoljub Muslin smatra da je eliminacija Crvene zvezde sa evropske scene prava katastrofa za klub. Srpski stručnjak iz Francuske pomno prati sva dešavanja u klubu iz Ljutice Bogdana i teško preživljava njegove najteže dane.

"Prava katastrofa je Zvezdina eliminacija iz kvalifikacija za Ligu šampiona. I to posle osvojene titule, koja se čekala šest sušnih godina. To je veliki udar na klub, igrače i navijače", izjavio je za "Sport" Muslin.

On ističe da mu je, pre svega, žao igrača.

"UEFA je dugo žmurila kada su u pitanju Zvezdini brojni propusti. I kazna je sada stigla, jer je jednostavno morala da dođe. Mnogo mi je žao igrača. Dali su maksimum, osvojili titulu, ali šta to sada vredi"...

Slavoljub Muslin, koji je najlepše fudbalske trenutke doživeo među crveno-belima kao igrač i trener, upire prstom u glavnog krivca - Dragana Džajića.

"Zna se krivac. Uostalom, svi ga dobro znaju. To je Dragan Džajić. On je režiser stranputice crveno-belog tima. Ništa ne radi. Samo statira. A majstor je da potroši klupske pare", bez "dlake na jeziku" priča Muslin.

On smatra da Zvezda mora da krene od nule.

"Zvezda je u velikom minusu. Sadašnja uprava je pokušala da ga smanji, ali dok je tu Džajić, sreće neće i ne može da bude. Mora se pod hitno naći neki čovek koji bi pokrio minus, ili neki jaki sponzor, i da se krene od nule. Drugu varijantu ne vidim", istakao je Muslin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC