• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bora Milutinović: BiH mora proći dalje!

Autor mondo.ba

Velibor Bora Milutinović, iskusni fudbalski stručnjak, koji je pet različitih reprezentacija doveo na svjetska prvenstva, smatra da Bosna i Hercegovina ima snage da prođe grupnu fazu takmičenja.

Agencija Anadolija prenosi informaciju da je Milutinović posjetio kamp "zmajeva" uoči debitantskog meča protiv Argentine, gdje je naglasio da tim Safeta Sušića ima dobre šanse da prođe u narednu rundu takmičenja u konkurenciji sa "gaučosima", Nigerijom i Iranom.

"Bosna i Hercegovina mora proći dalje. Ekipa selektora Safeta Sušića bolja je od Nigerije i Irana. BiH se treba skoncentrisati na utakmice u Kujabi i Salvadoru, te prokrčiti sebi put ka drugom krugu SP, što bi bio veliki uspjeh", smatra Milutinović, koji je u karijeri bio selektor rivala BiH Nigerije, te Meksika, Kostarike, SAD, Kine, Hondurasa, Jamajke i Iraka.

Iskusni stručnjak, koji će u septembru napuniti 70 godina, naglasio je da će večerašnji duel protiv Argentine biti nagrada za sve što je bh. selekcija uradila prethodnih godina.

"Biće teška utakmica. BiH nije bez šansi, tj. Argentini neće biti lako igrati sa snažnom evropskom reprezentacijom. U svakom slučaju, BiH treba odigrati bez pretjeranog opterećenja, jer meč sa Argentinom za nju je nagrada za dobre igre minulih godina", rekao je Milutinović i dodao da će navijati za Bosnu i Hercegovinu.

Meč prvog kola grupe F Bosna i Hercegovina - Argentina počinje u ponoć uz direktan prenos na BHT 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC