• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATI: Za nas je ovo finale Mundijala!

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Hrvatske Niko Kovač najavljuje da će njegov tim protiv Kameruna krenuti na sve ili ništa.

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Niko Kovač rekao je danas da je meč protiv Kameruna za njegovu ekipu finale Svetskog prvenstva.

"Kamerunci su nezgodni, čvrsti, brane se čak i sa šestoricom u zadnjoj liniji. Meksikanci su bili vrlo agresivni, a mi ćemo pokušati sve kako bismo pritisnuli na njihovu polovinu", rekao je Kovač.

"Znamo sve o Kamerunu, analizirali smo ih poput Brazila, pa ćemo skladno tome složiti taktiku. Naš cilj je da uzmemo tri boda, a ovaj je meč dobio na važnosti. Nama je to finale, ali nakon toga može biti još neko finale", kazao je selektor Hrvatske, prenela je Hina.

On je dodao da je situacija sa Lukom Modrićem sve bolja i da misli da će igrač Real Madrida biti spreman za taj meč.

"Situacija s Modrićem sve je bolja i bolja, mislim da će biti spreman za utakmicu s Kamerunom. Danas će najverovatnije trenirati i (Danijel) Pranjić", dodao je Kovač.

Hrvatski trener se osvrnuo i na kritike izrečene na igru Matea Kovačića.

"Kovačić protiv Brazila u napadu možda nije bio na željenom nivou, ali je imao i obrambene zadatke u sredini terena. Nismo bili šuplji u veznom redu. Nemam nikakve informacije o tome da je neko u reprezentaciji nezadovoljan i ne želim da ulazim u te priče. Ekipu sastavljam prema tome što vidim na treningu i prema onome šta nam treba za protivnika", rekao je Kovač.

Ključni igrač kamerunske reprezentacije je napadač Samuel Eto, a Kovač je uveren kako će hrvatska obrana uspeti da ga zaustavi.

"Eto je i u klubovima i u reprezentaciji odličan, on je bio alfa i omega. I danas je izrazito kvalitetan, ima njuh za gol, brz je i tehnički potkovan. Naravno da moramo pripaziti na njega", kazao je Kovač.

Hrvatska je u prvom meču Grupe A izgubila od Brazila sa 3:1, dok je Kamerun poražen od Meksika sa 1:0. Meč između Hrvatske i Kameruna igra se u sredu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC