• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan krenuo, Đurić se "ugrizao za jezik"

Autor mondo.rs

Posle kratkog odmora fudbaleri Partizana počeli pripreme za sezonu 2014/2015. Đurić: "Morate više da radite i da se trudite! Želim vam sreću, ali od nje nema vajde ako se ne trudite".

 Partizan krenuo, Đurić se "ugrizao za jezik" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kad pre!?

Još se čuje eho poslednjeg sudijskog zvižduka u Jelen Superligi za sezonu 2013/14. a srpski vicešampion, Partizan, već je ponovo počeo da radi!

Na okupljanju na pripremama za novu sezonu, predsednik Partizana Dragan Đurić podvukao je crtu ispod prošle sezone, za koju je rekao da je bilo i subjektivnih i objektivnih grešaka, a od igrača je za predstojeću zatražio da rade još ozbiljnije.

"Čujem od Marka (trenera Marka Nikolića, prim. aut.) da su rezultati na prvim testovima bili odlični, što znači da u sledećoj sezoni moramo ozbiljnije da radimo", rekao je Đurić.

Uprkos tome što je Partizan prethodnu fudbalsku godinu završio bez osvojenog trofeja, Đurić nije nezadovoljan.

"Imali smo sezonu u kojoj smo po svim ocenama bili najbolja ekipa. Nismo osvojili ono što smo želeli i zaslužili, bilo je naših grešaka, ali i onih sa strane, o kojima neću sada da pričam. Tražili smo korektnost i poštovanje od strane FSS i Zajednice Superlige i mislim da to nismo dobili u meri u kojoj zaslužujemo", istakao je Đurić.

Ipak, predsednik "Parnog valjka" svestan je da u klubu, u vremenu koje predstoji, zarad ostvarenja ciljeva svi moraju više da pruže.

"Moramo da izvučemo pouke iz svega što nam se dešavalo lani. Pored sebe imate odličan stručni štab, ekipu mladih stručnjaka željnu dokazivanja. Morate više da radite i da se trudite!".

Pred crno-belima je mesec dana rada na pripremama čiji će veći deo odraditi na Zlatiboru i u Sloveniji, u sada već standardnoj bazi na Pohorju. Već u toku dana igrači Partizana kreću na Zlatibor, gde će boraviti narednih sedam dana.

Plan je da se u novoj sezoni konačno napravi pomak i u Evropi, bilo da je reč o kvalifikacijama za Ligu Evrope ili o kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Zreli smo za takmičenje u Evropi, da se kvalifikujemo u grupnu fazu evropskog takmičenja i da tu prezimimo, a bilo bi dobro da to bude Liga šampiona, jer je to isplativije".

Đurić je na kraju poručio: "Želim vam svu sreću, a od nje nema ništa ako ne radite. Klub će uraditi sve da budete zadovoljni, da vas isplaćuje na vreme i mislim da to ide jednim zadovoljavajućim tokom".

Trener crno-belih Marko Nikolić bio je kratak.

"Nadam se da ste pametno iskoristili ovaj kratak odmor. Pred nama je 30 dana rada, gde moramo da se fokusiramo na pripreme, a onda i na takmičenje. Moramo da podignemo nivo treninga, samim tim i takmičarski. Želim vam mnogo sreće", izjavio je Nikolić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC