• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić još igra, Drinčić ostaje, Lomić na Zlatiboru

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić trenutno na raspolaganju ima 25 fudbalera, među njima je i Marko Lomić, koji se još nije dogovorio sa čelnicima crno-belih.

 Ilić još igra, Drinčić ostaje, Lomić na Zlatiboru Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je prvi srpski klub koji je počeo pripreme za novu sezonu. Razlog tome su kvalifikacije za evropska takmičenja, koja počinju polovinom jula.

Trener crno-belih Marko Nikolić trenutno na spisku ima 25 fudbalera, ali je sigurno da će se do početka takmičarskih mečeva taj broj promeniti u zavisnosti od dolazak i odlazaka iz kluba, kojih će sigurno biti.

Na prozivci u Zemunelu nisu svi bili prisutni.

Reprezentativci Milan Lukač i Miroslav Vulićević zbog odlaska na američku turneju dobili su produžen odmor do subote. Zanimljivo, na spisku igrača za pripreme na Zlatiboru nalazi se i Marko Lomić, koji nije bio među prisutnim igračima tokom obraćanja rukovodstva, ali je prošao sve lekarske preglede i izrazio spremnost da sa crno-belima putuje na Zlatibor, što će se, prema rečima Nikolića, najverovatnije i obistiniti. Sa ekipom će putovati i Petar Škuletić.

Zbog bolesti, na prozivci nije bio Nemanja Petrović. Posle uspešne operacije metatarzalne kosti stopala Nemanja Kojić je u civilki i sa štakama dočekao okupljanje.

Lako je bilo uočljivo da na prvom treningu nema kapitena Saše Ilića. Od šefa stručnog štaba dobili smo informaciju da Ilić pregovara sa čelnicima kluba oko produžetka saradnje.

Ali, potom je generalni sekretar Darko Grubor saopštio vest: "Dogovorili smo se sa Saletom!".

Marko Nikolić naglasio je da će Nikola Drinčić sihgurno ostati u Humskoj, a najverovatnije i Danko Lazović, koji je u pregovorima sa grčkom ekipom AEK.

Spisak za pripreme na Zlatiboru: Živko Živković, Filip Kljajić, Nemanja Petrović, Vladimir Volkov, Nikola Gulan, Branko Pauljević, Miloš Ostojić, Branislav Trajković, Vojislav Stanković, Darko Brašanac, Saša Marković, Nikola Drinčić, Saša Ilić, Danilo Pantić, Nikola Ninković, Petar Grbić, Andrija Živković, Predrag Luka, Danko Lazović, Beko Fofana, Ivan Šaponjić, Marko Lomić, Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac i Saša Lukić.

Prvu proveru, i to humanitarnog karaktera, fudbaleri Partizana imeć 27. juna u Beogradu protiv Malmea. Cene ulaznica za taj meč su 200 i 400 dinara i ceo prihod sa tog meča namenjen je područjima koja su bila najviše pogođena nedavnim katastrofalnim poplavama.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC