• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u epizodi: "Čemu žurba?"

Autor mondo.rs

U periodu godine kada bi, s obzirom na oklonosti, vreme trebalo meriti satima, Upravi FK Crvene zvezde prolaze nedelje. Gensek Zečević, nezvanično, uzeo godišnji odmor.

 Zvezda u epizodi: "Čemu žurba?" Izvor: Petar Stojanović/MONDO

PRAZNA - Klupa na "Marakani"
Izvor: MONDO/Petar Stojanović
Upravni odbor FK Crvena zvezda trebalo je da se okupi ovog ponedeljka popodne, posle sedam dana od prethodnog zasedanja na kojem je doneta odluka da se "mandati aktuelnog rukovodstva daju Skupštini na razmatranje".

To je tada odlučeno.

Narednog ponedeljka, kvoruma nije ni bilo.

Pomenuta Skupština nije zakazana, a da okupljanje dela rukovodstva ne bude uzaludno potrudio se jedan od trojice potpredsednika Nebojša Čović, kojeg je vozač bukvalno dovezao na 15 minuta na stadion, kako bi dao legitimitet Odboru za hitna pitanja.

Čovićevim dolaskom u prostorije kluba u 17:30, OZHP je postao kompletan (čine ga predsednik, tri potpredsednika, generalni sekretar i član UO Branko Radujko), pa je ova šestorka prihvatila savet advokata kluba da se ne ulazi u žalbu na odluku UEFA o jednogodišnjoj suspenziji iz evro-kupova.

Po završetku ovog okupljanja moglo je da se čuje da su čelnici konstatovali da polako pristižu zahtevi za transfere i to pod određenim uslovima. Prvi se bio javio Miloš Ninković, a potom Nejc Pečnik i Dragan Mrđa. Nezvanično, ima još igrača koji bi da se dogovore o tome da otpišu deo duga koji klub ima prema njima i zauzvrat uzmu čiste papire.

To je tek nešto bolji scenario po novog šampiona Srbije od toga da fudbaleri, a svi do jednog imaju prava na to, zatraže raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS.

Rečeno je novinarima da će naredna sednica biti održana u četvrtak.

Nezvanično, MONDO saznaje da veliki problem trenutno predstavlja i činjenica da je generalni sekretar kluba Miodrag Zečević tražio i dobio godišnji odmor još na prethodnom zasedanju, pre sedam dana! Rečeno nam je da bi on trebalo da traje mesec dana.

Izvor: Petar Stojanović/MONDO

Sa igračima, saznajemo, i dalje niko nije pričao i među njima vlada prilična konfuzija, jer i dalje ne znaju na koga se računa, a na koga ne, ko je u planu da ode, a ko da igra naredne sezone u kojoj je samo jedno sigurno - neće biti evropskih mečeva.

Sve ostalo je jedan veliki znak pitanja, pa i to ko će u ovom teškom trenutku preuzeti odgovornost i početi da rešava nagomilane probleme u klubu koji se ponaša, utisak je, kao da nema nijedan. Problem...

Okupljenim novinarima na parkingu ispred zapadne tribine stadiona u Ljutice Bogdana 1a, za oko je zapala slika po završetku zasedanja nekompletnog Upravnog odbora, odnosno kompletnog Odbora za hitna pitanja. Odvojeni sa strane, potpredsednici kluba Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, u društvu člana UO Branka Radujka, desetak minuta pričali su tako da ih predstavnici medija ne mogu čuti.

O čemu su razgovarali? Nije poznato... Poznato je samo da Zvezda mora pod hitno da počne da povlači poteze kako bi napravljenu štetu nekako umanjila. Možda će se među njima trojicom pojaviti onaj koji će prvi istupiti i predložiti konkretna rešenja ili bar ideje kako napred.

Jer, situacija je krajnje napeta, bar kada je "svlačionica" u pitanju. Trojica igrača iz grupe iskusnih otvorila vrata stadiona i na neki način poslala poruku i ostalima. Kako vreme bude prolazilo, sve će teže biti ubediti i ostatak ekipe da je odlazak iz kluba loša opcija u ovom trenutku.

Konkretno, MONDO saznaje da saigrači i menadžeri "jedva" drže jednu grupu igrača podaleko od kancelarija, kako se ne bi pojavili novi zahtevi u stilu "oprostiću vam deo duga, dajte mi papire".

Pripreme bi trebalo da počnu 27. juna....

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC