• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiša pada - Partizan raste

Autor mondo.rs

Ritam iz treninga u treninga sve jači… Zlatibor i ove godine baza crno-belih na početku priprema.

I dok mnoge njihove kolege i dalje koriste dane letnjeg odmara, većina fudbalera Partizana već je u udarničkom ritmu priprema. Vremena nema mnogo i svaki dan je važan. 


Rukovodstvo iz Humske postavilo je ciljeve igračima i stručnom štabu. Sledi pakleno leto i borba do grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja. Plan je da "parni valjak" dogura do Lige šampiona, ali bi i plasman u masovnije takmičenje predstavljao uspeh.

Tek što su se u ponedeljak pre podne okupili u "Zemunelu" i ozvaničili početak priprema za novu sezonu, crno-beli su odmah počeli sa treninzima. Posle odrađenog prvog na terenu u Sportskom centru Teleoptik, usledio je put na Zlatibor.




Hotel "Palisad" drugu godinu zaredom biće domaćin Partizanu.

Odmah po dolasku i smeštanju u sobe, Marko Nikolić poveo je igrače na trening prilagođavanja. Beograđane je na planini dočekala kiša, koja, s obzirom da je reč o periodu priprema kada je rad s loptom u drugom planu, a podizanje fizičke spreme prioritet, može da bude osvežavajuća usled napornih treninga.

Uprkos tome što je odmor bio neuobičajeno kratak, raspoloženje među igračima je odlično, pogotovo posle zajedničkog gledanja druge utakmice finala plej-ofa KLS i pobede košarkaša Partizana.

Vladimir Volkov i Petar Grbić pohvalili su se novim adidas kopačkama "Battle Pack", a kao što je i rečeno, ekipi se pridružio i zadužio opremu Marko Lomić.



Za vreme boravka na Zlatiboru, planirano je da se održi 12 treninga i odigra jedan test meč. Prvobitno je u planu bio duel sa mađarskim Debrecinom, ali je on otkazan. Kao jedna od opcija pominje se meč sa užičkom Slobodom. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC