• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa: Žao mi je što odlazim, ali moralo je tako

Autor mondo.rs

"Poslao sam više pisama, prošla su dva upravna odbora, ali niko iz kluba mi se nije obratio", kaže najbolji strelac lige koji je u utorak podneo zahtev za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

 Mrđa: Žao mi je što odlazim, ali moralo je tako Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS Najbolji strelac Jelen Superlige u sezoni 2013/2014, Dragan Mrđa, u utorak je zatražio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom na štetu kluba.

Zbog poznate situacije u kojoj se crveno-beli nalaze, nema sumnje da će Arbitražna komisija FSS presuditi u korist 30-godišnjeg napadača, ali on smatra da rastanak nije morao da bude "bolan".

Mrđa, koji je ponikao upravo na "Marakani", u razgovoru za zvezdaški sajt "Moja Crvena zvezda", tvrdi da je nekoliko puta pokušao da dođe do čelnika crveno-belih, međutim, niko se nije odazvao pozivima.

"Iskreno, išao sam i pokušavao da dođem do ljudi iz kluba i žalosno je da ne postoji čovek sa kojim može da se razgovara. Jednostavno, nisam imao drugog izbora", kaže Mrđa, strelac 19 golova prošle sezone.

Po izjavama koje je dao, primetno je da nije želeo da se rastane od kluba tužbom.

Izvor: MN PRESS

"Mnogo mi je žao, mnogo... Nemam reči da opišem... Ali, moralo je ovako. Posle više pisama i dva upravna odbora nisam uspeo da se čujem ni sa kim iz kluba i morao sam na ovaj način da mislim na sebe. Ja sam sve pokušao. Imam  30 godina, dvoje dece i porodicu i moram na njih da mislim. Niko ne želi da se rastaje od kluba na ovaj način, ali ne postoji nijedan drugi", tvrdi Mrđa.

Mrđa je sa Zvezdom imao ugovor do juna 2015. i klub je ovog leta mogao solidno da zaradi prodajom najboljeg strelca lige. To je i bila ideja dve strane, međutim...

"To je bila želja, da nađemo klub koji bi platio obeštećenje. Ja imam 30 godina i nije lako naći klub koji će ispuniti uslove kluba i moje uslove. Sa druge strane, ja razumem i Zvezdu. U dugovima je i ovo bi bila najidealnija opcija, ali nije bilo nikakvih ponuda. Niti ih je klub našao, niti sam ih ja imao".

U medijima se pominjalo da bi reprezentativac Srbije mogao da pređe u AEK iz Soluna, ali on to demantuje.

"To je neistina. Nemam nijednu zvaničnu ponudu u ovom trenutku", izričit je Mrđa.

Na kraju razgovora za "MCZ" sajt, iskusni napadač je ponovio da mu je mnogo žao zbog rastanka sa klubom u kojem je ponikao i sa kojim je posle šest sezona uspeo da vrati šampionski pehar na "Marakanu".

"Ja sam pokušao sve... Nisam imao rešenje. Nadam se da ćemo se što pre izvući...".

Pre Mrđe, Crvenu zvezdu su ovog leta napustili Miloš Ninković, Luka Milunović i golman Miloš Vesić, koji su za razliku od njega uspeli da sporazumno raskinu ugovore.

Videćemo ko će biti sledeći, ali sigurno je da će, ukoliko se nešto ne promeni vrlo brzo, od šampionskog tima retko ko ostati u Ljutice Bogdana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC