• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Dauda odlazi bez obeštećenja!

Autor mondo.rs

Zbog klauzule u ugovoru koja mu omogućava da napusti Crvenu zvezdu u slučaju neisplaćenih plata, Nigerijac će ovog leta gotovo sigurno otići sa "Marakane" kao slobodan igrač.

 I Dauda odlazi bez obeštećenja! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Zimus je nekoliko iskusnih prvotimaca Crvene zvezde uspelo da nagovori Abiolu Daudu da ne ode iz kluba zbog neisplaćenih plata, ali ovog leta teško da će to neko uspeti.

Kakva je situacija u redovima srpskog šampiona, teško da će i imati ko da ga ubeđuje, pošto igrači iz dana u dan napuštaju klub.

Posle Dragana Mrđe koji je u utorak tužio klub, Miloša Ninkovića, Luke Milunovića i Miloša Vesića, koji su sporazumno raskinuli saradnju, na red je došao Abiola Dauda.

Po pisanju "Sporta", Nigerijac sa švedskim pasošem i Crvena zvezda u februaru 2013. potpisali su klauzulu u ugovoru po kojoj napadač može da napusti klub kao slobodan igrač, bez obeštećenja, ukoliko ne bude na vreme dobijao ugovorene zarade.

Ovaj sportski list piše da se Daudi ne duguje "samo" suma od 40.000 evra, koja je trebalo da bude uplaćena do 15. aprila, već i još nekoliko uplata, tako da je angažovao svoje zastupnike da krenu u potragu za novim klubom.

Navodno, za sada je najbliži odlasku u Tursku, pošto je Genčlerbirligi zimus nudio 700.000 evra za njegov angažman. U trci je, piše "Sport", i Gacijantep.

Dauda je prošle sezone bio drugi strelac crveno-belih sa 11 golova, iza Mrđe koji je postigao 19, a od kraja marta i gostovanja u Subotici nije igrao zbog povrede kolena.

Nigerijac je u Zvezdu došao februara 2013. iz švedskog Kalmara, a ugovor koji je potpisan do juna 2015. po svemu sudeći biće okončan godinu dana ranije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC