• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Van Gal dovodi Snajdera u Mančester junajted?

Autor mondo.rs

Holandski stručnjak namerava da posle Svetskog prvenstva pošalje ponudu Galatasaraju i svom sunarodniku. Snajder će dobro razmisliti, sviđa mu se u Turskoj, ali se Van Gal ne odbija.

Vesli Snajder u Mančester junajtedu?

Posle nekoliko godina, konačno bi ovog leta mogao da se realizuje ovaj transfer, a sjajni vezista je spreman da ode na Ostrvo i pojača "crvene đavole" ukoliko dobije poziv Luja van Gala.

Fudbaler Galatasaraja je pre nekoliko sezona bio u pregovorima sa Aleksom Fergusonom, tadašnjim menadžerom Junajteda, ali je dogovor izostao. Holanđanin se u međuvremenu, posle napuštanja Intera, skrasio na Bosforu.

"Van Gal je u Holandiji nešto poput glavnog učitelja u školi. Nema svako sreću da uđe u njegovu dobru knjigu. Selektorovi treninzi su izuzetno teški i on od svakog igrača očekuje da igra na najvišem nivou", rekao je Snajeder.

Uprkos tome što je zadovoljan u Turskoj, fudbaler će dobro razmotriti ponudu koja, i ako, bude stigla iz Engleske.

"Srećan sam u Galatasaraju, uklopio sam se u sredinu i navikao na klub. Ali, ako dobijem ponudu Mančester junajteda, barem ću je razmotriti. Niko u Holandiji ne odbija Van Gala", podvukao je Snajder.

Gde god je radio Luj van Gal najviše poverenja imao je u holandske igrače, koje je po pravilu dovodio u klubove koje je vodio.

Selektor Holandije posle Svetskog prvenstva u Brazilu posvetiće se radu na novom poslu. Kao menadžer Mančester junajteda imaće veliku odgovornost i cilj da na Old Traford, posle jedne od najlošijih sezona poslednjih decenija, vrati trofeje.

Tamo ga već čeka Robin van Persi, a možda im se priključi i Vesli Snajder

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC