• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Džajić otišao, došao Terzić!

Autor mondo.rs

Smena Uprave u Ljutice Bogdana!

 MONDO: Džajić otišao, došao Terzić! Izvor: MN PRESS

Dragan Džajić, posle godinu i po dana, završio je drugi mandat na mestu predsednika FK Crvena zvezda, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora.

Slavno ili neslavno? Stvar lične procene.

Jer, posle osvojene titule prvaka Srbije i prekinute šestogodišnje dominacije Partizana, usledilo je izbacivanje iz Evrope zbog nagomilanih i neizmirenih dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, ali i drugim klubovima.

Posle dva, tri "neuspešna pokušaja", Džajić je zajedno sa šurakom, žestoko osporavanim generalnim sekretarom Miodragom Zečevićem, podneo ostavku u četvrtak predveče na sednici Upravnog odbora kluba, koji je ekspresno izabrao novog genseka.

Biće to bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, aktuelni prvi čovek Zajednice Superlige i, sada već eks predsednik UO OFK Beograda, Zvezdan Terzić, potvrđeno je MONDU u klubu iz Ljutice Bogdana 1a.

Terziću će, bar do naredne Skupštine kluba, pored imena stajati i "v. d.", a potom bi njegova funkcija trebalo da postane i zvanična.

Do novih izbora, koji će biti raspisani na Skupštini, klub će voditi komisija u sastavu: predsednik Skupštine FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, potpredsednici FK Crvena zvezda Nebojša Čović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i član UO Branko Radujko.

Za očekivati je da u narednim danima sportski direktor Napretka Vladimir Matijašević bude izabran za novog šefa za sportska pitanja na "Marakani", a ukoliko aktuelni trener Slaviša Stojanović odluči da ode, poput nekolicine igrača, tada bi prvi pik bio bivši kapiten kluba i trener Napretka, Nenad Lalatović.

Novi predsednik kluba? Pretpostavka je da će to biti uspešni privrednik Mirko Petrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC