• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi, eto vam!

Autor mondo.rs

Sreća, radost, ponos... Osveta!

Luiz Suarez mogao bi da postane glavni "krivac" što Engleska neće igrati u osmini finala Svetskog prvenstva u Brazilu i što će se već posle prve faze vratiti kući.

Ismevali su ga na Ostrvu, godinama ga ponižavali, a on im je sve zapamtio i sa kamatom vratio golovima u dresu Urugvaja, u meču koji je otvarao vrata druge faze.

"Sanjao sam ovo. Uživao sam zbog sve patnje koju sam osećao, kritika koje sam dobijao... Tako da, eto vam", rekao je Suarez posle utakmice u Sao Paulu.

 "Mnogi u Engleskoj su mi se smejali. Sada je došlo moje vreme. Želim da čujem šta sada misle. Odigrao sam jedan od najboljih mečeva u karijeri. Mislio sam pre nekoliko dana da je nemoguće da igram na ovakvom nivou, ali... neverovatan trenutak za mene", u dahu je pričao dvostruki strelac za Uruse.

Slika kako posle utakmice teši saigrača iz Liverpula obišla je svet. Novinare je zanimalo šta je Stivenu Džerardu tom prilikom rekao.

"Rekao sam mu da nastave... On je najbolji igrač sa kojim sam igrao. Ovo je nesrećan trenutak za njega, znam kako boli i nije mi drago zbog toga. Nastavi da igraš ovu igru, ti si jedan od najboljih, to sam mu poručio", bila je iskrena poruka Luisa Suareza Stivi Džiju.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC