• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Englezi: Kuku i lele

Autor mondo.rs

Selektor i reprezentativci "Gordog albiona" razočarani posle poraza od Urugvaja čime su im se šanse za plasman u osminu finala Mundijala svele na minimum.

Roj Hodžson bio je skrhan posle poraza svog tima od Ugrugvaja u drugom kolu grupe D Svetskog prvenstva. Engleska je izgubila od Urugvaja sa 2:1 i sada ima minimalne šanse da se plasira u osminu finala Mundijala.

  "Više smo nego razočarani. Verovali smo da možemo da dođemo do povoljnog rezultata. Duboko verujem da smo mogli da pobedimo ili bar igramo nerešeno. Gorko razočaranje, došli smo sa velikim nadama u Brazil, ali nismo uspeli da ih ostvarimo, mnogo sam tužan", rekao je selektor Engleza Roj Hodžson britanskim medijima posle utakmice u Sao Paulu.

"Naše šanase da se plasiramo u osminu finalu su neverovatno male. Bio nam je neophodna dobar rezultat protiv Urugvaja".

OSTAVKA - NEMA ŠANSE

"Nemam nameru da podnesem ostavku. Veoma sam razočaran, ali mislim da ne treba da odem, ne. Sa druge strane, ako Fudbalski savez misli da nisam pravi čovek za ovaj posao, to će biti njihova odluka, a ne moja", rekao je Hodžson.

 On je istakao da je bio uveren u preokret posle izjednačujućeg gola Vejna Runija.

"Primili smo dva gola, imali smo posed lopte, ali je Urugvaj bio čvrst i nismo mogli da postignemo više golova. Uradili smo ono što je bilo potrebno da se vratimo, mogli smo i da preokrenemo jer smo dominirali na terenu u tom trenutku, ali, naravno, oni su postigli pogodak", naveo je Hodžson.

Fil Jagielka je rekao da je njegova ekipa igrala dobro u pojedinim trenucima utakmice, ali da to nije bilo dovoljno.

"Slična priča kao i protiv Italije... Igrali smo prilično dobro, ali nedovoljno. Imamo šanse, igraćemo dobro protiv Kostarike i dobićemo nešto iz tog susreta", rekao je Jagielka.

Engleska će u poslednjem kolu grupne faze igrati protiv Kostarike, dok će se Urugvaj sastati sa Italijom. Engleska može da prođe dalje ako pobedi Kostariku ubedljivim rezultatom uz uslov da Italija pobedi i Kostariku i Urugvaj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC