• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa dogovorila dolazak Suareza?!

Autor mondo.rs

Katalonci žestoko zagrizli da dovedu urugvajskog reprezentativca iz Liverpula. "El mundo deportivo" prenosi da je transfer već u "poodmakloj fazi".

Luis Suarez je sa dva gola srušio Engleze na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a samo nekoliko sati kasnije iz Španije je pristigla bomba koja je vinula Urugvajca u fudbalsku orbitu - Barselona je spremna da ga dovede u svoje redove!

"El mundo deportivo" objavio je da je katalonski gigant ne samo žestoko zagrizao i spremio lovu, već je u "poodmakloj fazi" realizacije tog transfera.

Španski dnevnik ističe da je Suarez prva meta Barse ovog leta, kao što je to prošle sezone bio Nejmar i da čelnici kluba sa Nou Kampa žele da upravo sa Brazilcem i Lionelom Mesijem naprave triling od kojeg će svi drhatiti.

Suarez je u decembru potpisao novi ugovor sa Liverpulom do 2018, ali to ne remeti planove Barse. Naime, Suarez prema tom ugovoru može da napusti "crvene" uz obeštećenje od 85 miliona evra, ali je navodno ta suma "samo" 65 miliona evra za klubove iz inostranstva.

Barsa je, prema navodima katalonskog dnevnika, navodno spremna da se odrekne Aleksisa Sančeza, čija se tržišna cena procenjuje između 25 i 30 miliona evra, a onda bi "iskeširala" najviše 40 miliona evra Liverpulu i dovela Suareza.

Iako je Suarez sa ukupno 31 postignutim golom proglašen od strane igrača i novinara na Ostrvu za najboljeg u nedavno okončanoj sezoni, on je navodno spreman da napusti Englesku. Razlog više je i dva gola koja im je "uvalio" na Mundijalu, jer mnogi smatraju da mu to nikada neće oprostiti.

Katalonci tvrde tako, ali podsetimo Real Madrid je prvi bacio udicu za Urugvajca i to tvrdeći da su spremni da izdvoje rekordnu sumu novca, a navodno su Suarez i njegova supruga nedavno upisali ćerku u školu u grofoviji Mersisajd i da je tada sjajni fudbaler obećao da će Liverpulu pomoći naredne sezone da osvoji titulu u Premijer ligi...

I Liverpul i Real i Barsa imaju jake adute, ali vredi sačekati još nekoliko nedelja kada će i definitivno biti poznat odgovor na pitanje gde će Luis Suarez zaista igrati u sezoni 2014/2015.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC