• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TIP DANA: Švajcarska - Francuska

Autor mondo.rs

U drugom kolu grupe E koplja će ukrstiti dve neporažene ekipe sa motivom da nastave u istom stilu jer im trijumf osigurava prolaz u osminu finala.

Švajcarska se u prvom susretu protiv Ekvadora dobro namučila, ali Otmar Hicfeld pogodio je sa izmenama. Nakon što su na poluvremenu bili u zaostatku (0:1) selektor Švajcarske je uveo Admira Mehmedija koji je prvo poravnavao rezultat, a potom je ulazak Harisa Seferovića značio i prokret. On je "u debeloj" sudijskoj nadoknadi obezbedio sva tri boda alpskoj reprezentaciji.

Bez obzira što Švajcarci nisu briljirali ne očekuju se veće promene u sastavu. Jeidna izmena mogao bi biti ulazak Fabijana Šara umesto Johana Đurua kojeg su najviše kritikovali nakon prvog kola.

Za razliku od Švajcaraca Francuzi su do bodova u prvom kolu došli bez šokova. Honduras je ekipa nekoliko klasa ispod Francuske, a kada su je "naćeli" bilo je samo stvar tehnike dovršiti posao na pravi način. Gledajući prvo kolo Francuzi su impresionirali, ali Honduras definitivno ne može biti merilo pravog kvaliteta.

Bez obzira na to Didije Dešan nema razloga da bilo šta menja u svom timu. Bilo je priča kako će od prvog minuta u vatru gurnuti Olivijea Žirua, ali to bi značilo seobu Karima Benzeme na levu stranu što se sigurno neće dogoditi, s obzirom na to da je igrač Reala bio jedan od glavnih na meču protiv Hondurasa.

Pobednik današnje utakmice u Salvadoru verojatno će osigurati prolazak u grupi i približavanje prvoj poziciji koja bi eventulano značila izbjegavanje Argentine u četvrtfinalu.

Utakmicu će suditi holandski sudija Bjorn Kujpers koji je u karijeri "svirao" na 83 međunarodne utakmice i podelio 312 žutih i 17 crvenih kartona, uz 22 jedanaesterca.

Kada je u pitanju prognoza, savet je igrati na Francuze, dakle tip 2, jer oni kao ozbiljna reprezentacija ne bi smeli da propuste priliku da naprave ogroman korak ka prvom mestu u grupi i izbegavanju Argentine.

Prognozu svih utakmica potražite na portaluDvoznak.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC