• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi: Da, zvali su me iz Zvezde

Autor mondo.rs

Nekadašnji predsednik Crvene zvezde, peta "Zvezdina zvezda" Dragan Stojković-Piksi potvrdio da su ga zvali iz kluba da bude trener.

 Piksi: Da, zvali su me iz Zvezde Izvor: MN Press/arhiva

Izvor: MN Press/arhiva

Velike promene u Crvenoj zvezdi.



Dragan Džajić je otišao sa mesta predsednika kluba, Zvezdan Terzić je sa Karaburme došao u Zvezdu na mesto generalnog sekretara, kako kaže u klub za koji navija od detinjstva, a treba očekivati i druge izmene u Ljutice Bogdana.

Jedna se tiče šefa stručnog štaba. Za sada je to Slaviša Stojanović, Slovenac koji je osvojio titulu sa Crvenom zvezdom posle šest godina suše. Ali, da li će i ostati?

Ceo Beograd je u četvrtak brujao o tome kako bi novi trener, tačnije tim-menadžer mogao da bude Dragan Stojković-Piksi. "Kurir" je saznao da tajne pregovore sa njim vodi jedan od dosadašnjih potpredsednika kluba Slavišom Kokezom.

"Da, kontaktirali su me iz Zvezde, ali to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem. Razumite me", poručio je Dragan Stojković-Piksi preko "Sporta" i "Naših novina", nakom što je ceo Beograd u četvrtak brujao o tome da bi on mogao da bude novi trener crveno-belih.

Dakle, novinari su "namirisali" dim, ali se potvrdilo da tu ima i vatre.

Pitanje je kako će na ovu vest i eventualnu realizaciju reagovati navijači Zvezde, među kojima ima onih koji su Piksija optuživali za finansijsko posrtanje kluba. Bilo je čak i incidenata, doduše nepotvrđenih, da je jedan od vođa navijača Crvene zvezde oterao Piksija sa stadiona prošle godine, lupivši mu šamar.

Piksi je bio predsednik Crvene zvezde od jula 2005. do oktobra 2007. godine. On je iznenada napustio tu funkciju i otišao u Japan da bude trener Nagoje.

Nove uprave koje su dolazile u klub optuživale su ga da su nasledile ogromne dugove.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC