• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savićević na "Turniru prijateljstva": Kao nekad...

Autor SRNA

"Turnir prijateljstva", koji je u Bijeljini okupio 15 mladih ekipa najboljih klubova bivše Jugoslavije, danas je posjetio legendarni Dejan Savićević koji je za jugoslovensku reprezentaciju odigrao 83 utakmice i postigao 30 golova.

Savićević je rekao novinarima da je okupljanje nekadašnjih prvoligaša u regionu dobra ideja i da ga turnir podsjeća na nekadašnje skupove u bivšoj Jugoslaviji na kojima je i sam učestvovao.

Komentarišući aktuelno Svjetsko prvenstvo u fudbalu, Savićević je rekao da nije očekivao mnogo golova, ali da je to dobra stvar za fudbal.

Savićević kaže da je iznenađen i veoma razočaran igrom Španije i Engleske koje nisu prošle ni grupno takmičenje.

Prema njegovim riječima, južnoameričke reprezentacije igraju dobro, možda zbog klime, jer je evidentno da se bolje kreću i igraju nego evropske reprezentacije.

Savićevi favoriti na Svjetskom prvenstvu u fudbalu su Brazil i Argentina, a kaže da je i Belgija dobar tim koji može da iznenadi.

"Turnir prijateljstva" danas je posjetio i selektor slovenačke reprezentacije Srećko Katanec, jedan od najboljih igrača koje je Slovenija dala reprezentaciji Jugoslavije.

Nekadašnji igrač Dinama, Partizana i Olimpije istakao je važnost ovakvog turnira za igrače na njihovom početku, jer imaju priliku da odmjere snagu i uporede kvalitet igre u regionu.

Finalisti "Turnira prijateljstva" su OFK Beograd i Dinamo iz Zagreba, koji će odmjeriti snage u nedjelju, 22. juna, u 16.30 časova na stadionu Radnika u Bijeljini.

U polufinalnim mečavima danas je OFK Beograd sa 3:1 pobijedio Olimpiju iz Ljubljane, a zagrebački Dinamo beogradsku Crvenu zvezdu na penale, nakon što je utakmica završena 1:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC