• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović novi trener Crvene zvezde!

Autor mondo.rs

Bivši kapiten crveno-belih postaće šef stručnog štaba posle odlaska Slaviše Stojanovića.

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Nešto o čemu se "šuškalo" gotovo od jesenas, kada je Slaviša Stojanović bio "smenjen", ostvarilo se na kraju sezone u kojoj je Crvena zvezda osvojila titulu prvaka Srbije i potom bila kažnjena izbacivanjem iz Evrope.

"Novosti" pišu da je bivši kapiten Zvezde i trener Napretka, Nenad Lalatović, novi šef struke šampiona Srbije, koji se ove nedelje razišao sa slovenačkim stručnjakom, Stojanovićem.

Ovaj list navodi da je dogovor postignut u nedelju na sastanku između potpredsednika kluba Slaviše Kokeze, v. d. generalnog sekretara Zvezdana Terzića i, ispostaviće se, novog trenera Lalatovića (36).

Ovaj dogovor trebalo bi da "aminuje" Upravni odbor na sednici u ponedeljak.

Navodno, sa Lalatovićem klub bi trebalo da krene u potpuno renoviranje tima za sledeću sezonu, u kojoj će se igrati samo u Superligi i Kupu Srbije.

"Iako je pre dvadesetak dana potpisao novi ugovor s Kruševljanima, Lalatović ne bi trebalo da ima prepreke za novi veliki korak u karijeri od strane uprave sadašnjeg kluba. To je nedavno potvrdio i funkcioner Napretka Marko Mišković, izjavom da 'Lalatoviću i sportskom direktor Matijaševiću klub neće praviti probleme ako žele da se presele u Zvezdu'", navode "Novosti".

"Zajedno sa šefom struke mogli bi da stignu i vezista Obeng Regan i napadač Nenad Gavrić, a Lalatović bi rado video i desnog beka Miloša Cvetkovića. U planovima uprave su i mladi igrači OFK Beograda Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić, a crveno-beli će pokušati da dovedu barem jednog od dvojice talentovanih igrača Vojvodine - napadača Mijata Gaćinovića i štopera Srđana Babića", piše ovaj list.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC