• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Ostajem u Partizanu, osim…

Autor mondo.rs

…ako na njegovu adresu stigne bogata ponuda koja se ne odbija. Napadač crno-belih kaže da se priprema i da razmišlja kao igrač Partizana. Ne obećava ništa u kvalifikacijama za Ligu šampiona osim bespoštedne borbe.

 Lazović: Ostajem u Partizanu, osim… Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Još uvek nije stigla definitivna potvrda da će Danko Lazović i u narednoj polusezoni nositi dres Partizana. Iskusni napadač, kome je ostalo još godinu dana ugovora sa "parnim valjkom", vredno ispunjava sve obaveze koje je ispred njega i ostatka ekipe postavio stručni štab na početku letnjih priprema.

Kaže da ga od Partizana ovog leta može odvojiti samo ponuda koja se ne odbija.

"Nemam u planu da idem iz kluba, imam još godinu dana važećeg ugovora i odlazak dolazi u obzir samo ako stigne ponuda koja se ne odbija. Postoje neki razgovori…", prilično je jasan, ali i zagonetan Lazović.

"U fudbalu često zna da se dogodi neočekivano, ali mislim da je mnogo veća šansa da ostanem. Tako se ponašam i radim", dodaje fudbaler koji bi bogatim iskustvom trebalo puno da doprinese u pohodu ka grupnoj fazi jednog od dva evropska takmičenja.

Početak sezone je sve bliži, sledi žreb, pa kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ne mogu da kažem da imamo velike šanse da se plasiramo u Ligu šampiona. Da se razumemo, učinićemo sve što je do nas da napravimo veliki rezultat koji nam donosi mnogo", realan je Lazović.

"U drugom kolu, gde takođe nema lakih rivala, smo povlašćeni, ali već sledećem nismo. Videli smo i na Svetskom prvenstvu da u modernom fudbalu svako svakoga može da pobedi. Bitno je da idemo korak po korak i da tako gradimo uspeh".

UZ HOLANĐANE

Slobodno vreme na Zlatiboru igrači Partizana koristili su da odgledaju utakmice na Mundijalu. "Vidim da Evropljanima ne ide i da selekcije sa Starog kontinenta ne beleže dobre rezultate. Čini mi se dа su sаmo tri selekcije iz Evrope sigurne zа prolаz u osminu finаlа. Nаvijаm zа Holаnđаne, mislim dа je Vаn Gаl na pravi način podmladio ekipu", dodaje Lazović.

 Po Lazoviću, ostanak Nikole Drinčića predstavlja veliko pojačanje za Partizan.

"Reč je o pravom profesionalcu. Nije potrebno da naglašavam koliko on znači ovom mladom timu i koliko još može da doprinese. Moje mišljenje je da je za Partizan bolje da on ostane, nego da angažujemo dva pojačanja".

I Saša Ilić je produžio ugovor sa crno-belima. O kapitenu ima posebno mišljenje, najbolje.

"Sale je legenda kluba. On ima harizmu i gaji ljubav prema klubu koju verovatno niko nikada više neće imati. Pokazao je da još uvek može da donese mnogo kada je na terenu. Situacija je postala takva da mladi igrači ne mogu da ostanu dugo u Partizanu, brzo odlaze i nisu u situaciji da izgrade takav odnos prema klubu kakav ima Saša. Reč je o jedinstvenom primeru, o našem kapitenu. Mi koji ponesemo traku kada on ne može smo samo nosači iste", hvali Lazović saigrača.

Partizan je na "mala vrata" stigao do kvalifikacija za Ligu šampiona. Crvena zvezda je zbog nepoštovanja UEFA fer-pleja suspendovana, pa će crno-beli dobiti priliku da se domognu evropske elite.

"Moram da priznam da me činjenice da mi igramo kvalifikacije za Ligu šampiona umesto suspendovane Crvene zvezde ne raduje. To je težak udarac za srpski fudbal, za sve nas. Morali bismo da stavimo prst na čelo i da dobro razmislimo šta se dešava. Da se zapitamo zbog čega je tako", zabrinut je nekadašnji reprezentativac Srbije za budućnost klupskog fudbala.

Crno-beli u subotu uveče nisu propustili priliku da odgledaju četvrti meč finala plej-ofa Košarkaške lige Srbije. Posle meča imali su mnogo razloga za zadovoljstvo, Partizan je odbranio titulu.

"Čestitam našim košarkašima, a posebno Dušku Vujoševiću", završava Danko Lazović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC