• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jaja Ture baš ljut na Siti

Autor mondo.rs

Reprezentativac Obale Slonovače izjavio je da žestoko zamera ljudima u engleskom klubu što su ga sprečili da provede više vremena sa bolesnim bratom Ibrahimom, koji je prošle nedelje umro od raka.

Mlađi brat Jaje i Kolo Turea, Ibrahim umro je 19. juna u 28. godini u Mančesteru posle teške bolesti. Jaja Ture zamera svom klubu, Mančester sitiju, što ga nije pustio da više vremena provede sa bratom pre njegove smrti.

"Još sam veoma tužan. Patim jer osećam da poslednjih nedelja nisam uradio ništa korisno za Ibrahima. Kada se završila sezona u Premijer ligi želeo sam da provedem četiri-pet dana sa bratom, pre nego odem na pripreme sa reprezentacijom, ali Siti mi to nije dozvolio", rekao je Jaja Ture za "Frans fudbal".

Siti je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi, a Jaja Ture je morao da ide na turneju sa klubom u Abu Dabi.

"Otišli smo da proslavimo titulu, a moj brat je bolestan ležao u krevetu. Na sreću, Kolo je bio pored njega. Posle toga sam krivio sebe što nisam insistirao i što nisam naterao klub da me poštuje".

"Članovi uprave su mesecima znali da patim, pošto se Ibrahimovo zdravlje urušavalo. To je razlog mojih povreda u završnici sezone, dozvolio sam da glava i osećanja kontrolišu moje telo. Poslednja četiri meseca su najteža u mom životu", dodao je Jaja Ture.

On je izjavio da se "nadao čudu", ali da su mu lekari savetovali da se "ne očekuje previše" i da je razmišljao da na kratko napusti reprezentaciju kako bi posetio teško bolesnog brata.

"Bili smo bliski i ne znam kako ću izdržati bez njega. Na sreću, Kolo je sa mnom, teši me, razgovaramo. U jednom trenutku smo pomislili da odemo iz Brazila i posetimo Ibrahima poslednji put, ali nas je otac odgovorio od toga", rekao je on.

Jaja Ture je nedavno i kritikovao svoj klub jer mu nije javno čestitao rođendan i zapretio odlaskom pošto smatra da ga uprava Sitija ne poštuje dovoljno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC