• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda traga za mlađima. Ko ide, ko ostaje?

Autor mondo.rs

Prelazni period u Ljutice Bogdana na svim niovima. Navijače najviše zanima sa kakvim će timom Crvena zvezda u narednu sezonu. Pročitajte šta je MONDO saznao u vezi sa tim! Novo ime na spisku želja - iz Crne Gore.

Crvena zvezda neće igrati u Evropi naredne sezone zbog javašluka upravA, a ono što zanima sve kojima je ovaj klub u srcu jeste i odgovor na pitanje: ko će da igra?



Prema saznanjima MONDA, grupa iskusnijih igrača je na izlaznim vratima, tačnije pregovara sa klubom oko uslova (konkretnog) rastanka. Sa druge strane, opredeljenje sportskog sektora je da podmladi ekipu, a za novim licima tragaće u superligaškim klubovima i u regionu.

Krenimo redom.

Već smo vas obavstili da je napadač Dragan Mrđa danas bio na razgovoru sa upravom kako bi, eventualno, postigli dogovor o isplati novca bez najavljene tužbe. O tome će se više znati u sredu pre podne.

Takođe, Abiola Dauda nema nameru da pregovara sa bilo kim. Traži ono što je potpisano.

Na izlaznim vratima kluba su i:

Miloš Ninković, koji je takođe danas bio na razgovorima sa čelnicima Zvezde, voljan je da oprosti 165.000 evra kako bi mogao da pređe u Evijan. Nezvanično, u Zvezdi su stava da bi francuski klub mogao nešto i da plati za njega. Dakle, dogovora još nema.

Slovenci Dejan Kelhar i Nejc Pečnik takođe napuštaju klub. Pečnik je u istoj fazi pregovora poput Mrđe i Ninkovića.

Luka Milunović je napustio Zvezdu, a isto se očekuje i za golmana Bobana Bajkovića, potom još jednog napadača Filipa Kasalicu, a moguće je i da će vezista Aleksandar Kovačević otići.

Bek Marko Petković ima ponudu lisabonskog Sportinga od milion evra, ali u Zvezdi odbijaju tu ponudu. Hoće više.

Darko Lazović ima ponudu Ujpešt Dože, od nekih 1.350.000 evra. To nije klub u koji bi on otišao, a ni Zvezda nije zadovoljna ponuđenim. Traži za njega oko dva miliona evra.

Ako svi oni, ipak, budu otišli, pitanje koje se nameće jeste: ko ostaje?

Nenad Milijaš, Savo Pavićević i Nikola Mijailović su voljni da ostanu i oko njih bi se pravio tim za narednu sezonu.

A opredeljenje sportske struke je da to budu mlađi igrači, uz, eventualno, dovođenje Aleksandra Lukovića.

MONDO je saznao da se na listi željenih novih igrača pojavilo novo ime. Reč je o 17-godišnjem levom beku podgoričke Budućnosti Andriji Vukčeviću u kome se vidi podrška za tu stranu tima. Vukčević je stanrdadni član svih mlađih selekcija Crne Gore.

Pored toga, Zvezda bi potražila nova lica i u srpskom dvorištu. Beogradski klub je bacio oko na Mijata Gaćinovića i Srđana Babića iz Vojvodine, tu su i igrači OFK Beograda - Dejan Dražić (to je onaj momak što ima friz kao El Šaravi), Aleksandar Čavrić, Bogdan Planić...

Izvor: MN PRESS
(Na slici: Mijat Gaćinović na meču protiv Crvene zvezde)

Želja novog trenera Nenada Lalatovića da pokuša da vrati iskusne Lukovića i Nikolu Žigića, mogla bi da bude ostvarena polovično. Luković ima želju da se "skrasi" u Srbiji, dok je opcija povratka Žigića malo verovatna.

Izvor: MN PRESS

Za kraj još jedna zanimljivost iz Ljutice Bogdana: i dalje postoje oni koji smatraju da je Stefan Babović odlično rešenje za poziciju plejmejkera. Babović je imao odličnu saradnju sa Lalatovićem u Voždovcu i tu bi trebalo tražiti sponu i podlogu za ovu ideju. Ali, ne treba zaboraviti ni vrlo jasan stav protiv navijača Zvezde kada je Babović, bivši igrač Partizana, u pitanju.

Šta će od ovoga biti realuizovano umnogome zavisi od toga ko će ostati i da li će Crvena zvezda uspeti da nekoga i proda. MONDO saznaje da u ovom trenutku postoje samo dve konkretne ponude koje zajedno iznose 2.250.000 evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC