• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Suarez je podlac, ali će se izvući!"

Autor mondo.rs

Đorđo Kjelini besan na Urugvajca, ali smatra da Luis Suarez neće biti kažnjen zbog ugriza: "FIFA štiti svoje zvezde".

Neverovatno, ali i posle 10 mečeva suspenzije kada je ugrizao Branislava Ivanovića u meču Premijer lige, Luis Suarez je ponovio istu glupost!

Urugvajac je ovaj put nasrnuo na defanzivca Italije Đorđa Kjelinija u finišu odlučujuće utakmice za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Brazilu.

Igrao se 80. minut, a Urugvaj je vodio 1:0. Taj rezultat ostao je do kraja, tako da su "azuri" eliminisani sa Mundijala.

Prethodno je Italija u 59. minutu ostala bez Klaudija Markizija, koji je zbog oštrog starta na protivničkog igrača dobio direktan crveni karton.

Kjelini smatra da je isto moralo da se dogodi i posle poteza Suareza, ali arbitar iz Meksika Marko Moreno tada nije vadio kartone.

"Potpuna sramota! Utakmicu je odlučio sudija i ako je neko trebalo da prođe, onda smo to mi", rekao je Kjelini po završetku meča i nastavio sa optužbama:

"Isključenje Markizija, a provlačenje Suareza bez kartona, bili su presudni. Bilo je i drugih incidenata tokom meča i sudijski kriterijum nije bio ujednačen".



Defanzivac italijanske reprezentacije i Juventusa potom je kritikovao i Suareza:

"Suarez je podlac, ali će se izvući jer FIFA štiti svoje zvezde i želi ih da igraju na Svetskom prvenstvu. Voleo bih da vidim da li će imati hrabrosti da iskoriste video-snimke protiv njega... Sudija je video trag od ugriza, ali nije reagovao".

Navodno, Ćezare Prandeli će narednih dana razmotriti podnošenje ostavke, ali Kjelini smatra da sada nije trenutak za priču na tu temu.

"Mislim da bi trebalo da nastavimo sa Prandelijem, ali trenutno nije vreme da se razmišlja o budućnosti. Svi smo mnogo ljuti...".

Italija je na Mundijalu u Brazilu savladala Englesku 2:1 u prvom kolu, ali potom nije uspela da postigne gol protiv Kostarike (0:1), niti protiv Urugvaja (0:1) u meču u kojem im je bio dovoljan remi za plasman među 16 najboljih reprezentacija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC