• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luise, da li si ga ugrizao?

Autor mondo.rs

Urugvajski napadač osmehom je odgovorio na pitanje da li je ugrizao Đorđa Kjelinija.

Kultni filmski lik Hanibal Lektor i glumac Entoni Hopkins često su pominjani u utorak uveče. Naravno, zbog Luisa Suareza.

Ceo svet priča o još jednom napadu Urugvajca zubima na protivnika. Ranije je grizao Otmana Bakala i Baneta Ivanovića, a danas je, u Brazilu, to uradio i skokom na Đorđa Kjelinija s leđa.

Nedostatak pokajanja glavna je osobina navedenog lika iz romana "Crveni zmaj" Tomasa Harisa i filma "Kad jaganjci utihnu", Džonatana Dema. S obzirom na Suarezovu izjavu i ponašanje posle ataka na Kjelinija, utisak je da je poređenje na mestu.

"To su situacije koje se događaju u šesnaestercu. Bili smo u kontaktu, grudima i ramenom, a ja sam zadobio udarac u oko", izjavio je Urugvajac posle pobede nad Italijom, koja je tim njegovim gestom pala u drugi plan.

Zanimljiviju poruku je poslao dok je prolazio pored novinara u miks zoni.

"Da li si ga ugrizao?", upitan je, ali se nije zaustavio. Samo se nasmejao i produžio.

Selektor Urugvaja stao je u odbranu svog igrača, kao i novinari iz te zemlje. Kjelini je ocenio da će se Suarez izvući, a mnogi pozivaju FIFA da reaguje i oštro ga sankcioniše.

Zbog prethodna dva takva napada, kontroverzni centarfor bio je suspendovan ukupno 17 utakmica (sedam "plus" deset). Kako će sada proći?

Iako nije dobio crveni karton i iako nije teško povredio rivala, mnogi podstiču Svetsku fudbalsku organizaciju da reaguje oštro bar kao 1994. Podsetimo, tada je na Svetskom prvenstvu u SAD Italijan Mauro Tasoti suspendovan sa OSAM utakmica svoje reprezentacije zato što je laktom slomio nos Špancu Luisu Enrikeu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC