• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Norvežanin zaradio na Suarezovom ugrizu!

Autor mondo.rs

Tomas Siversen, pasionirani gembler, kladio se da će Urugvajac ujesti nekog igrača na Mundijalu u Brazilu i fino se "opario".

I dok svi sipaju "drvlje i kamenje" po Luisu Suarezu i njegovom nesportskom potezu na meču protiv Italije, Norvežanin Tomas Siversen zadovoljno se smeška.

Povezane vesti

 Naime, taj Norvežanin se kladio da će urugvajski napadač ugristi nekog igrača tokom Mundijala. Uplatio je četiri evra i nakon što je "stradao" Đorđo Kjelini zaradio je 751 evro!

"Ovo je najbolesniji tiket koji sam odigrao u životu, ali je još bolesnije to što mi je prošao", izjavio je za Siversen za norveški "AftenPosten", koji je na uvid priložio i dobitni tiket.

Interesantno je da Siversen, koji je igrajući poker u životu već zaradio oko 20.000 dolara, nije video ugriz Suareza uživo.

"Probudio sam se posle tog incidenta tako da nisam video uživo trenutak kada mi je prošao tiket. Tek u ponovljenom snimku sam se uverio da sam dobio na kladionici", dodao je Siversen i rekao da će deo od zarađenog novca otići na novu opkladu, ali i za kupovinu rođendanskog poklona njegovoj devojci.

Srećni Norvežanin je istakao da će razmisliti da li će možda kupiti Suarezov dres.

"Mislim da je Suarez odličan igrač, ali ne navijam za Liverpul, već za Blekpul, tako da ne bih mogao da nosim njegov dres. Ipak, razmiliću da možda ipak jedan kupim za svoju devojku", izjavio je Siversen.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC