• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazilci: Džegeru, baksuze, navijaj za Argentinu

Autor mondo.rs

Brazilski navijači zamolili pevača Roling Stonsa da bude uz "gaučose" ili Holandiju, budući da je svaki tim koji je podržao loše prošao na Mundijalu.

Brazilci ne prestaju da "prozivaju" Mika Džegera pošto na Svetskom prvenstvu navija isključivo za gubitničke reprezentacije.

To je postala tradicija na Mundijalima, pa navijači iz Brazila pomno prate svaku ekipu za koju navija pevač Roling Stonsa, a onda ga ismevaju jer "baca loše čini" na te reprezentacije.

Oni su zbog toga putem društvenih mreža pozvali Džegera da navija za Argentinu ili Holandiju, ekipe koje igraju odlično i spadaju u favorite za osvajanje titule, odnosno direktne rivale Brazilu.

Italija je postala poslednja žrtva Džegerove "loše sreće" koju donosi timovima za koje navija.

Na koncertu u Rimu u subotu, Džeger je pred 70.000 gledalaca rekao da će Italija pobediti Urugvaj i plasirati se u osminu finala Svetskog prvenstva. "Azuri" su međutim izgubili sa 1:0 i takmičenje završili u prvoj fazi.

Pre toga, na koncertu u Lisabonu u maju, Džeger je prognozirao da će Portugal predvođen Kristijanom Ronaldom osvojiti trofej u Brazilu. Portugal se suočava sa eliminacijom sa turnira, pošto je u prve dve utakmice osvojio samo bod.

Na početku Mundijala, uoči utakmice sa Urugvajem, Džeger je putem Twittera podržao reprezentaciju Engleske, a ta ekipa je zatim doživela fijasko.

"Napred Engleska. Ovu utakmicu dobijamo", napisao je 70-godišnji Džeger, a ekipa Roja Hodžsona izgubila je rezultatom 1:0.

Možda se Brazilci podsmevaju Džegeru, ali vole njegovu muziku. Koncertu 2006. godine na Kopakabani prisustvovalo je milion ljudi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC