• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović "Unplugged"!

Autor mondo.rs

Predstavljanje novog trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića bez struje, kablova, mikrofona... "Unplugged" verzija, sa romantičnim tonovima i optimističkim stihovima.

 Lalatović "Unplugged"! Izvor: MONDO/JOVAN TERZIĆ

Neki od najboljih koncerata u istoriji muzike odsvirani su "unplugged".

Akustika, bez struje i pojačala.

Nešto slično, prvi put od svog osnivanja, priredila je Crvena zvezda. Doduše, prinudno... Ali, na kraju krajeva, nije sve to ispalo loše i pogrešno, već veoma simbolično i iskreno.

Kao da su i v. d. sportskog direktora Zvezdan Terzić i novi trener Nenad Lalatović ćuteći rekli: "Da, u problemu smo, drugi dan nemamo struje na stadionu, ali nećemo odložiti promociju".

Održana je na terasi VIP lože, pod suncem, bez ozvučenja.

"Veliko je zadovoljstvo imati Lalatovića za trenera. Nenada ne treba posebno predstavljati zvezdašima, pola života je na 'Marakani'. Dokazao je da je pobednik i zaslužuje da vodi Zvezdu, a ubeđen sam da će to i dokazati. Svestan je gde dolazi", rekao je Terzić.

"U petak očekujem da svi dođu na prozivku, osim Pečnika, Mrđe i Ninkovića, koji su dobili raskid ugovora uz oprost dugova", dodao je i onda otkrio alarmantan podatak:

"Crvena zvezda mora da pronaše sedam miliona evra da bi se takmičila u sezoni 2014/15 i to za mesec dana! A, nestanak struje? To samo odslikava stanje u klubu i pokauje da problemi i dugovi nisu virtuelni. Pa opet, Zvezda mora da juri titulu, bez obzira na probleme".

OPŠIRNIJE O DUGOVIMA ZVEZDE.

Nenad Lalatović, koji je odmah posle odluke Upravnog odobra FK Crvena zvezda da ga imenuje za trenera, dao opširan intervju MONDU, dva dana kasnije rekao je:

"Daću sve od sebe da pomognem, u svom domenu. Imam predstavu na koje igrače ću računati. Računamo na mlade igrače sa kojima će Zvezda izaći iz krize", rekao je popularni "Lala".

"Dao sam upravi spisak fudbalera koje želim. Uglavnom su to mladi, i za njih treba imati strpljenja. Bitno je da igrači imaju pobednički mentalitet i da znaju gde su došli".

Rekao je i da se čuo sa Nemanjom Vidićem i da mu je bivši saigrač česititao.

"Nadam se da ću napraviti novog Nemanju Vidića ovde", poručio je Lalatović.

"Moramo da imamo strpljenja za mlade igrače, teško da oni mogu da veži tri, četiri dobre utakmice. Biće mnogo oscilacija. Igrači moraju da znaju da ću od njih da tražim maksimum, bez obzira na situaciju u klubu koja nije sjajna".

Crveno-beli će pripreme za novu sezonu početi u petak, okupljanjem na svom stadionu. Od 5. avgusta ekipa će se preseliti u Sloveniju, a devet dana kasnije u Belgiji će odigrati prijateljske mečeve sa Mehelenom i Genkom.

Lalatović je igračku karijeru počeo u Zvezdi, čije dres je nosio od 1994. do 2002. godine, a bio je i kapiten crveno-belih. Posle Zvezde igrao je u Šahtjoru iz Donjecka, Volfsburgu, Zemunu i OFK Beogradu. Za državni tim upisao je jedan nastup.

Trenersku karijeru počeo je u Sremu iz Sremske Mitrovice, a zatim je vodio novosadski Proleter, Voždovac i Napredak iz Kruševca.

On u petak kreće u svoju bitku. Uprava ne sme da čeka, ne do petka, nego ni do pet! Prroblemi su ogromni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC