• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bento "zacementiran"

Autor mondo.rs

Selektor Portugala izjavio da ne namerava da ode sa te funkcije čak i ako njegov tim nije uspeo da prođe grupu na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Portugal je četvrti tim na rang listi FIFA, a u prve dve utakmice na Mundijalu u Brazilu uspeo je da osvoji samo bod i ima male šanse da u poslednjem kolu izbori prolazak, čak i ako pobedi Ganu.

Paulo Bento, selektor Portugala, tvrdi da ga loš plasman na SP neće naterati da napusti klupu nacionalnog tima.

"U aprilu sam postigao sporazum sa savezom koji nije imao veze sa Svetskim prvenstvom, već sa našim ciljevima za Evropsko prvenstvo 2016. Neću da podnesem ostavku, to nije moja želja", rekao je Bento.

Portugal je sa Bentom došao do polufinala Evropskog prvenstva 2012, i tamo je izgubio od Španije na penale. U kvalifikacijama se, međutim, mučio i na Svetsko prvenstvo je otišao tek posle baraža sa Švedskom i majstorija Kristijana Ronalda.

U Brazilu je Portugal izgubio od Nemačke 4:0, a onda odigrao 2:2 sa SAD, tako da su mu ostale male šanse da prođe dalje.

Nemačka i SAD, koje se sastaju u poslednjem kolu, imaju po tri boda više od Portugala i mnogo bolju gol-razliku. Eventualni nerešeni ishod doneo bi prolaz obema ekipama.

"Ne plašim se eventualnog dogovora o nerešenom ishodu u drugoj utakmici. U fudbalu morate da imate poštovanja i dostojanstva, da budete samouvereni i ništa više. Mi igramo utakmicu, Nemačka i SAD takođe. Ali, mi ćemo igrati samo svoju", rekao je Bento.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC