• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Het-trik na Mundijalu, pa ugovor sa Liverpulom

Autor mondo.rs

Švajcarac albanskog porekla Džerdan Šaćiri blizu je potpisivanja ugovora sa Liverpulom, javljaju engleski mediji. Priča se i da je Aleksis Sančes "već" igrač Liverpula.

Napadač minhenskog Bajerna Džerdan Šaćiri zablistao je u dresu Švajcarske protiv Hondurasa i sa tri gola otvorio je put svojom nacionalnom timu u osminu finala Mundijala u Brazilu.

Ne samo zbog ta tri gola i dobre igre protiv Hondurasa, već i zbog partija u dresu Bajerna (doduše, nije mnogo igrao), Švajcarac albanskog porekla odavno je na meti Liverpula, a prema saznanjima britanskih medija, sada je vrlo blizu prelaska u klub sa Enfild rouda.

Posle Mundijala, 22-godišnji Šaćiri bi trebalo da razgovara sa porodicom o nastavku karijere, a minhenski Bajern dao je Liverpulu "zeleno svetlo" da pregovara sa ovim fudbalerom.

Engleski mediji navode da bi Šaćiri trebalo da potpiše petogodišnji ugovor, a da bi mu nedeljna plata bila 95.000 funti (oko 120.000 evra).

Prema nekim, nezvaničnim informacijama iz Liverpula, novi igrač "crvenih" je i napadač Barselone Aleksis Sančez čija je vrednost procenjena na 27 miliona funti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC